Menu
Koziol Elli fogas, fekete Koziol Elli fogas, fekete
 Még egy olyan általános használati tárgynak, mint a fogas, sem kell unalmasnak lennie! A bagoly alakú, kétoldalas ragasztószalaggal rendelkező fogas mindenekelőtt eredeti kialakításával kelti fel a figyelmet. Használhatja kéztörlők, törölközők vagy egyéb textíliák felakasztásához.   A gyártásához használt anyag 100%-ban újrahasznosítható, nemes műanyag, amely nem tartalmaz BPA-t és melamint. A gyártás során nem használnak fel hőre lágyuló műanyagokat vagy lágyítószereket.   A Koziol egy német vállalat, amelynek minden terméke közvetlenül Németországban készül. A cég számos nemzetközi formatervezési díjat nyert.
0,0 0
2445

Koziol Elli fogas, fekete

árengedmény -51%

Koziol Elli fogas, fekete

Eredetileg: 4 945 Ft | Kedvezmény: 2 500 Ft 2 445 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron az utolsó darab
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 56 Kényelempont

LeírásMég egy olyan általános használati tárgynak, mint a fogas, sem kell unalmasnak lennie! A bagoly alakú, kétoldalas ragasztószalaggal rendelkező fogas mindenekelőtt eredeti kialakításával kelti fel a figyelmet. Használhatja kéztörlők, törölközők vagy egyéb textíliák felakasztásához.
 
A gyártásához használt anyag 100%-ban újrahasznosítható, nemes műanyag, amely nem tartalmaz BPA-t és melamint. A gyártás során nem használnak fel hőre lágyuló műanyagokat vagy lágyítószereket.
 
A Koziol egy német vállalat, amelynek minden terméke közvetlenül Németországban készül. A cég számos nemzetközi formatervezési díjat nyert.

Anyag: műanyag
Magasság: 8 cm
Mélység: 2,6 cm
Szélesség: 4,8 cm
Szín: fekete
 678851
Megosztás
koziol

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni