Menu
Kézhosszabbító, 82 cm Kézhosszabbító, 82 cm
Ez a segédeszköz nélkülözhetetlen segítség lesz, különösen azok számára, akiknek gondot okoz a gyakori hajlongás. A kar hosszát akár 80 cm-rel is meghosszabbítja, így könnyedén elérheti a földön, vagy a magasan található tárgyakat is. Az emelőfogót két rugalmas gumizott fogó alkolja, 3,5 cm-es átmérővel, amelyeket képesek az extrémen apró tárgyak pl. kulcsok, érmék, vagy telefon felemelésére is. Hazsnálhatja a kertjében is pl. gyümölcsök leszakítására, vagy a száraz levelek áthelyezésére is. Ergonomikusan kialakított fogója minimális erőt igényel a mechanizmus működéséhez. A fogó teste ellenálló alumíniumból készült. Használat után 42 cm-es méretre csukható össze. Biztosítékkal a váratlan kinyílás ellen pl. hordozás közben.
4,5 24
3895

Kézhosszabbító, 82 cm

Ezen a héten 6 ügyfél vásárolta meg

Kézhosszabbító, 82 cm

24 értékelés
3 895 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2020.06.03 szerda  
A vásárlással kap 76 Kényelempont

Leírás

Ez a segédeszköz nélkülözhetetlen segítség lesz, különösen azok számára, akiknek gondot okoz a gyakori hajlongás. A kar hosszát akár 80 cm-rel is meghosszabbítja, így könnyedén elérheti a földön, vagy a magasan található tárgyakat is. Az emelőfogót két rugalmas gumizott fogó alkolja, 3,5 cm-es átmérővel, amelyeket képesek az extrémen apró tárgyak pl. kulcsok, érmék, vagy telefon felemelésére is. Hazsnálhatja a kertjében is pl. gyümölcsök leszakítására, vagy a száraz levelek áthelyezésére is.

Ergonomikusan kialakított fogója minimális erőt igényel a mechanizmus működéséhez. A fogó teste ellenálló alumíniumból készült.

Használat után 42 cm-es méretre csukható össze. Biztosítékkal a váratlan kinyílás ellen pl. hordozás közben.

Anyag: műanyag + fém
Hosszúság: 82 cm
Súly: 0,19 kg
Szélesség: 12,8 cm
 681745
Megosztás

Értékelés

4,5 (24 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni