Menu
Összecsukható sétapálca világítással, 95 cm Összecsukható sétapálca világítással, 95 cm
Szeret sétálni és kirándulni, de nehezére esik a gyaloglás, akkor segítséget nyújthat ez az ergonomikus markolatú sétapálca. Segít gyaloglás közben, támaszt nyújt és biztosabb mozgást garantál. Magassága beállítható 85 – 95 cm között. A magasság kapcsolós mechanizmussal állítható be. Nagy előnye a beépített LED világítás, amely megvilágítja az utat, és növeli a láthatóságot és biztonságot az esti sétákon. Praktikus csuklópánttal, amely nagy segítség jelent pl. járművekbe való beszálláskor, tárgyakkal való manipuláció közben, amikor mindkét kezünkre szükség lehet. A sétapálca végén gumi található, amely növeli a stabilitást a nedves felületeken. Használat után a pálca egyszerűen összecsukható, így minimális helyet foglal otthonában. Méretek összecsukott állapotban: 30 x 14 x 3,5 cm.
4,5 10
6995

Összecsukható sétapálca világítással, 95 cm

Összecsukható sétapálca világítással, 95 cm

10 értékelés
6 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: 2020.06.09 kedd  
A vásárlással kap 155 Kényelempont

Leírás

Szeret sétálni és kirándulni, de nehezére esik a gyaloglás, akkor segítséget nyújthat ez az ergonomikus markolatú sétapálca. Segít gyaloglás közben, támaszt nyújt és biztosabb mozgást garantál. Magassága beállítható 85 – 95 cm között. A magasság kapcsolós mechanizmussal állítható be.

Nagy előnye a beépített LED világítás, amely megvilágítja az utat, és növeli a láthatóságot és biztonságot az esti sétákon. Praktikus csuklópánttal, amely nagy segítség jelent pl. járművekbe való beszálláskor, tárgyakkal való manipuláció közben, amikor mindkét kezünkre szükség lehet.

A sétapálca végén gumi található, amely növeli a stabilitást a nedves felületeken. Használat után a pálca egyszerűen összecsukható, így minimális helyet foglal otthonában. Méretek összecsukott állapotban: 30 x 14 x 3,5 cm.

Anyag: műanyag + fém
Magasság: 95 cm
Súly: 0,34 kg
Teherbíróképesség: 120 kg
 681746
Megosztás

Értékelés

4,5 (10 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni