Menu
Kela Kozmetikai tükör Grazia Kela Kozmetikai tükör Grazia
A KELA márkájú, 20 cm átmérőjű fali tükör egyig oldala hagyományos tükör, másik oldala 3-szorosan nagyított. A tükör krómozott  fémből készült akrillal kiegésítve.  A tükröt csavarok segítségével egyszerűen a falra rögzíti, majd a mozgatható karral forgatja.A fali tükör az Grazia termékcsalád darabja. A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
4,5 9
8445

Kela Kozmetikai tükör Grazia

Ezen a héten 10 ügyfél vásárolta meg

Kela Kozmetikai tükör Grazia

9 értékelés
8 445 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 180 Kényelempont

LeírásA KELA márkájú, 20 cm átmérőjű fali tükör egyig oldala hagyományos tükör, másik oldala 3-szorosan nagyított. A tükör krómozott  fémből készült akrillal kiegésítve.  A tükröt csavarok segítségével egyszerűen a falra rögzíti, majd a mozgatható karral forgatja.A fali tükör az Grazia termékcsalád darabja.
 
A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: fém
Átmérő: 20 cm
Magasság: 26 cm
Szélesség: 29 cm
Szín: ezüst
 678518
Megosztás
kela

Értékelés

4,5 (9 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni