Menu
Happy Green Kansas Kerti grill , 117 x 67 x 108 cm Happy Green Kansas Kerti grill , 117 x 67 x 108 cm
Rendelje meg ezt a praktikus koffer alakú grillt az egyszerű grillezéshez. Zárható kivitelezésének köszönhetően az alsó része lezárható, így az tovább meleg marad. Mint a sütőben, az étel minden oldalról egyenletesen átsül. A speciális szellőző nyílások gondoskodnak a levegő megfelelő áramlásáról a sütés folyamán és megakadályozzák a tűz kialvását. A grill elején található kar segítségével egyszerűen szabályozható a rács magassága. A kényelemről a két tároló polc gondoskodik, az egyik kihajtható és a felső részen van elhelyezve 4 rozsdamentes acél horoggal az eszközök felakasztására, a másik az alsó részen található. A grill fedél nélkül is használható. A két műanyag kerék segítségével egyszerűen áthelyezhető. Egy extra üvegnyitóval is rendelkezik a grillsütő szélén. A grillsütő felülete tűzálló festékkel van ellátva.
3,0 3
53645

Happy Green Kansas Kerti grill , 117 x 67 x 108 cm

Ingyenes szállítás

Happy Green Kansas Kerti grill , 117 x 67 x 108 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Rendelje meg ezt a praktikus koffer alakú grillt az egyszerű grillezéshez. Zárható kivitelezésének köszönhetően az alsó része lezárható, így az tovább meleg marad. Mint a sütőben, az étel minden oldalról egyenletesen átsül.

A speciális szellőző nyílások gondoskodnak a levegő megfelelő áramlásáról a sütés folyamán és megakadályozzák a tűz kialvását. A grill elején található kar segítségével egyszerűen szabályozható a rács magassága. A kényelemről a két tároló polc gondoskodik, az egyik kihajtható és a felső részen van elhelyezve 4 rozsdamentes acél horoggal az eszközök felakasztására, a másik az alsó részen található. A grill fedél nélkül is használható.

A két műanyag kerék segítségével egyszerűen áthelyezhető. Egy extra üvegnyitóval is rendelkezik a grillsütő szélén. A grillsütő felülete tűzálló festékkel van ellátva.

Anyag: acél
Magasság: 108 cm
Mélység: 67 cm
Súly: 22 kg
Szélesség: 117 cm
Szín: szürke
 683769
Megosztás
happygreen

Értékelés

3,0 (3 értékelés)
66 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni