Concept RE2020 rizsfőző 650 W Concept RE2020 rizsfőző 650 W
 RE2020 2in1 rizsfőző edény a Concept márkától. Rizsfőző és pároló edény egyben. Pillanatok alatt készíthet tökéletes rizst az Ön egyéni ízlése alapján, vagy ízletes és egészséges ebédet, amely a párolás elvének köszönhetően megőrzi az ételek értékes tápanyagait. A rizsfőző 1,5 l-es edénnyel van ellátva, így a nagy családok számára is alkalmas. Az alapfelszerelés részét a praktikus mérőedény alkotja, amely segítségével megfelelően adagolhatja az alapanyagokat. Általánosan érvényes, hogy 1 mérőedény rizshez 1,5 mérőedény víz tartozik. A főzés során a rizsfőzőbe fűszereket is adagolhat az érdekesebb íz és aroma elérése érdekében. A párán főzés az egyik legegészségesebb eljárás az ételek elkészítéséhez. Előnye, hogy nem igényel zsiradékot, megőrzi az ételek ízét, színét és tápanyagait a hagyományos főzéssel szemben. A belső tapadásmentes felületnek köszönhetően a rizs a főzés során nem fog odaégni. A belső edény kivehető, így a tisztítása nagyon egyszerű és gyors. A rizsfőző túlmelegedés elleni védelemmel és a belső edény néküli akaratlan bekapcsolás elleni biztosítékkal van ellátva. Csúszásgátló talpazattal, ami a tökéletes stabilitásról gondoskodik használat közben. Praktikus fogantyúkkal az egyszerű használatért. Technikai paraméterek: -        2in1: könnyű és gyors rizsfőzés + egészséges főzés -        kivehető belső edény tapadásmentes felülettel az egyszerű karbantartásért – űrtartalom 1,5 l -        WARM funkció – melegen tartja a rizst akár 8 órán keresztül -        biztosíték a túlmelegedés ellen -        teljesítményfelvétel: 650 W -        kiegészítők: mérőedény, rizseskanál és párolókosár
0,0 0
14795

Concept RE2020 rizsfőző 650 W

Ingyenes szállítás
Concept RE2020 rizsfőző 650 W Concept RE2020 rizsfőző 650 W Concept RE2020 rizsfőző 650 W

Concept RE2020 rizsfőző 650 W

14 795 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron az utolsó darab
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 273 Kényelempont

Leírás

 RE2020 2in1 rizsfőző edény a Concept márkától. Rizsfőző és pároló edény egyben. Pillanatok alatt készíthet tökéletes rizst az Ön egyéni ízlése alapján, vagy ízletes és egészséges ebédet, amely a párolás elvének köszönhetően megőrzi az ételek értékes tápanyagait.

A rizsfőző 1,5 l-es edénnyel van ellátva, így a nagy családok számára is alkalmas. Az alapfelszerelés részét a praktikus mérőedény alkotja, amely segítségével megfelelően adagolhatja az alapanyagokat. Általánosan érvényes, hogy 1 mérőedény rizshez 1,5 mérőedény víz tartozik. A főzés során a rizsfőzőbe fűszereket is adagolhat az érdekesebb íz és aroma elérése érdekében. A párán főzés az egyik legegészségesebb eljárás az ételek elkészítéséhez. Előnye, hogy nem igényel zsiradékot, megőrzi az ételek ízét, színét és tápanyagait a hagyományos főzéssel szemben.

A belső tapadásmentes felületnek köszönhetően a rizs a főzés során nem fog odaégni. A belső edény kivehető, így a tisztítása nagyon egyszerű és gyors. A rizsfőző túlmelegedés elleni védelemmel és a belső edény néküli akaratlan bekapcsolás elleni biztosítékkal van ellátva. Csúszásgátló talpazattal, ami a tökéletes stabilitásról gondoskodik használat közben. Praktikus fogantyúkkal az egyszerű használatért.

Technikai paraméterek:

-        2in1: könnyű és gyors rizsfőzés + egészséges főzés

-        kivehető belső edény tapadásmentes felülettel az egyszerű karbantartásért – űrtartalom 1,5 l

-        WARM funkció – melegen tartja a rizst akár 8 órán keresztül

-        biztosíték a túlmelegedés ellen

-        teljesítményfelvétel: 650 W

-        kiegészítők: mérőedény, rizseskanál és párolókosár

Paraméterek és specifikáció

Anyag: kerámia
Fogyasztás: 650 W
Szín: fehér
Térfogat: 1,5 l

Katalógusszám:

 113535
Megosztás
concept

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni