Menu
Butter Kings Marble beltéri multifunkciós lábtörlő, 75 x 45 cm Butter Kings Marble beltéri multifunkciós lábtörlő, 75 x 45 cm
 Tegyen ki ajtaja elé egyet a vidám és vicces, dekoratív lábtörlőinkből és máris jókedvre derül! A visszafogott márványminta különlegessé teszi a belépést otthonába. A 100% poliészterből készült, multifunkciós beltéri lábtörlő az alján gumírozással biztonságosan fog fel minden szennyeződést cipőiről.   A Butter Kings egy eredeti cseh márka, amely színekkel, vidám képekkel és kissé őrült motívumokkal teli lakberendezési kiegészítőket kínál. Célul tűzi ki, hogy szokatlan kiegészítőkkel villanyozza és vidítsa fel az otthonokat, ami meg kell hagyni, sikerül is neki.  
0,0 0
7995

Butter Kings Marble beltéri multifunkciós lábtörlő, 75 x 45 cm

árengedmény -26% Újdonság

Butter Kings Marble beltéri multifunkciós lábtörlő, 75 x 45 cm

Eredetileg: 10 795 Ft | Kedvezmény: 2 800 Ft 7 995 Ft  Áfával Számíthat ránk.
Szállítóink kézbesítenek.
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 210 Kényelempont

LeírásTegyen ki ajtaja elé egyet a vidám és vicces, dekoratív lábtörlőinkből és máris jókedvre derül! A visszafogott márványminta különlegessé teszi a belépést otthonába. A 100% poliészterből készült, multifunkciós beltéri lábtörlő az alján gumírozással biztonságosan fog fel minden szennyeződést cipőiről.
 
A Butter Kings egy eredeti cseh márka, amely színekkel, vidám képekkel és kissé őrült motívumokkal teli lakberendezési kiegészítőket kínál. Célul tűzi ki, hogy szokatlan kiegészítőkkel villanyozza és vidítsa fel az otthonokat, ami meg kell hagyni, sikerül is neki.
 

Anyag: 100 % poliészter
Méretek: 45 x 75 cm
Szín: szürke
 228660
Megosztás
butterkings

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni