Banquet Lavender üveg olaj tárolására, 500 ml Banquet Lavender üveg olaj tárolására, 500 ml
A hagyományos levendulamintával díszített olajosüveg leginkább a már elkészült ételek, stílusos formában való feljavítására szolgál. Ez az asztali kiegészítő praktikus fém kiöntőcsöve miatt kiváló segítőtárs minden asztalon. Olaj, ecet és más fűszerezett folyadékok tárolására alkalmas. Az üveget egy műanyag kupak segítségével zárhatja le, ami egy biztonsági műanyagszállal a kiöntőcsőhöz van rögzítve.Kóstoljon bele a napsütéses Provance levegőjébe. A közkedvelt Lavender kollekció elhozza konyhájába a levendula csábító illatát. A klasszikus dizájn, a rusztikus levendulaminta és a modern lila ötvözete felénkíti konyhaasztalát.
4,0 200
1145

Banquet Lavender üveg olaj tárolására, 500 ml

Banquet Lavender üveg olaj tárolására, 500 ml
Ezen a héten 14 ügyfél vásárolta meg

Banquet Lavender üveg olaj tárolására, 500 ml

200 értékelés
1 145 Ft  Áfával
Elérhetőség: Úton van
Önnél: 2021.01.29 péntek  
A vásárlással kap 42 Kényelempont

LeírásA hagyományos levendulamintával díszített olajosüveg leginkább a már elkészült ételek, stílusos formában való feljavítására szolgál. Ez az asztali kiegészítő praktikus fém kiöntőcsöve miatt kiváló segítőtárs minden asztalon. Olaj, ecet és más fűszerezett folyadékok tárolására alkalmas. Az üveget egy műanyag kupak segítségével zárhatja le, ami egy biztonsági műanyagszállal a kiöntőcsőhöz van rögzítve.
 
Kóstoljon bele a napsütéses Provance levegőjébe. A közkedvelt Lavender kollekció elhozza konyhájába a levendula csábító illatát. A klasszikus dizájn, a rusztikus levendulaminta és a modern lila ötvözete felénkíti konyhaasztalát.

Anyag: üveg
Magasság: 29,5 cm
Mikrohullámú sütő: nem
Mosogatógép: nem
Szélesség: 5,8 cm
Térfogat: 500 ml
 106125
Megosztás
banquet

Értékelés

4,0 (200 értékelés)
96 % ügyfél ajánlja
7 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni