Altom Natura light serpenyő, 20 cm Altom Natura light serpenyő, 20 cm
 Bizonyára tudja, hogy az ízletes és aromás ételek elkészítése igazi művészet. Ez elsősorban a szakács képességeitől és a megfelelően megválasztott edényektől függ. Jó, ha nem tapadó felületű serpenyőket és lábasokat halmoz fel, amelyek sokkal könnyebbé teszik mindennapi munkáját.   Mindezt tudják a Natura light kollekcióba tartozó edények, amelyek tengernyi kényelmes konyhai kísérletet tesznek lehetővé. A Natura light edények többrétegű, tapadásmentes, sérülésálló felületekkel rendelkeznek, amelyek könnyen tisztíthatók. Hibátlan megjelenésüket és funkcionális tulajdonságaikat hosszabb ideig megőrzik. A tapadásmentes felület lehetővé teszi kis zsírtartalmú ételek elkészítését is, ennek köszönhetően az ételek kisebb kalóriatartalmúak, egészségesebbek és megőrzik ízüket.   A serpenyő valódi fát utánzó fogantyúval rendelkezik, amely megvédi a kezét az égési sérülésektől. Mindenfajta tűzhelyen használható, az indukciósakat is beleértve.
4,5 5
2745

Altom Natura light serpenyő, 20 cm

Újdonság
Altom Natura light serpenyő, 20 cm Altom Natura light serpenyő, 20 cm Altom Natura light serpenyő, 20 cm Altom Natura light serpenyő, 20 cm
Ezen a héten 9 ügyfél vásárolta meg

Altom Natura light serpenyő, 20 cm

5 értékelés
2 745 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2021.04.21 szerda  
A vásárlással kap 89 Kényelempont

LeírásBizonyára tudja, hogy az ízletes és aromás ételek elkészítése igazi művészet. Ez elsősorban a szakács képességeitől és a megfelelően megválasztott edényektől függ. Jó, ha nem tapadó felületű serpenyőket és lábasokat halmoz fel, amelyek sokkal könnyebbé teszik mindennapi munkáját.
 
Mindezt tudják a Natura light kollekcióba tartozó edények, amelyek tengernyi kényelmes konyhai kísérletet tesznek lehetővé. A Natura light edények többrétegű, tapadásmentes, sérülésálló felületekkel rendelkeznek, amelyek könnyen tisztíthatók. Hibátlan megjelenésüket és funkcionális tulajdonságaikat hosszabb ideig megőrzik. A tapadásmentes felület lehetővé teszi kis zsírtartalmú ételek elkészítését is, ennek köszönhetően az ételek kisebb kalóriatartalmúak, egészségesebbek és megőrzik ízüket.
 
A serpenyő valódi fát utánzó fogantyúval rendelkezik, amely megvédi a kezét az égési sérülésektől. Mindenfajta tűzhelyen használható, az indukciósakat is beleértve.

Anyag: alumínium
Áram: igen
Átmérő: 20 cm
Gáz: igen
Indukció: igen
Magasság: 4,5 cm
Mosogatógép: nem
Szín: fekete
Üvegkerámia: igen
 119862
Megosztás
altom

Értékelés

4,5 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni