Menu
Trefl Puzzle, Pepina malac, Móka az iskolában, 3 db Trefl Puzzle, Pepina malac, Móka az iskolában, 3 db
 Legkisebbjei rajonganak az aranyos Peppa malacért és barátaiért? Akkor szerezze be nekik ezt a készletet, amelyből a kis Peppa malac néhány iskolai kalandjának részletét állíthatják össze. Egyes részei különféle nehézségi fokozatúak, a készletben megtalálható 20, 35 és 50 részből álló kép. A képek ugyanolyan nagyok, csak az egyes részek nagysága változik. Ennek köszönhetően gyermeke fokozatosan edzheti az összpontosító képességét és türelmét a puzzle összerakása során.   A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.
4,0 5
2195

Trefl Puzzle, Pepina malac, Móka az iskolában, 3 db

árengedmény -15%
Ezen a héten 5 ügyfél vásárolta meg

Trefl Puzzle, Pepina malac, Móka az iskolában, 3 db

5 értékelés
Eredetileg: 2 595 Ft | Kedvezmény: 400 Ft 2 195 Ft  Áfával
Elérhetőség: Megrendelésre
A vásárlással kap 52 Kényelempont

LeírásLegkisebbjei rajonganak az aranyos Peppa malacért és barátaiért? Akkor szerezze be nekik ezt a készletet, amelyből a kis Peppa malac néhány iskolai kalandjának részletét állíthatják össze. Egyes részei különféle nehézségi fokozatúak, a készletben megtalálható 20, 35 és 50 részből álló kép. A képek ugyanolyan nagyok, csak az egyes részek nagysága változik. Ennek köszönhetően gyermeke fokozatosan edzheti az összpontosító képességét és türelmét a puzzle összerakása során.
 
A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.

A szettben található darabok száma: 3 db
Ajánlott kor ettől: 3 év
Magasság: 19,5 cm
Mese motívum: Peppa malac
Szélesség: 20 cm
 681898
Megosztás
trefl

Értékelés

4,0 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni