Trefl Puzzle, Jégvarázs, 160 részes Trefl Puzzle, Jégvarázs, 160 részes
 Sétáljon egyet a gyönyörű Elsával és nővérével, Annával a befagyott halastó tetején. Lássuk, ki csatlakozik még hozzánk? Olat. A puzzla kirakása növeli gyermekei türelmét, megfigyelő- és koncentrációs képességét. A kirakását követően pedig akár be is kereteztetheti és faliképként használhatja.   A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.
4,5 19
1695

Trefl Puzzle, Jégvarázs, 160 részes

Trefl Puzzle, Jégvarázs, 160 részes

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásSétáljon egyet a gyönyörű Elsával és nővérével, Annával a befagyott halastó tetején. Lássuk, ki csatlakozik még hozzánk? Olat. A puzzla kirakása növeli gyermekei türelmét, megfigyelő- és koncentrációs képességét. A kirakását követően pedig akár be is kereteztetheti és faliképként használhatja.
 
A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.

Ajánlott kor ettől: 5 év
Magasság: 27,8 cm
Mese motívum: Jég Királyság
Részek száma: 160 db
Szélesség: 41 cm
 681902
Megosztás
trefl

Értékelés

4,5 (19 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni