Trefl görgető alátét puzzle alá, 120 x 90 cm Trefl görgető alátét puzzle alá, 120 x 90 cm
 Szereti a puzzle kirakását, de nem szívesen hagyja heverni befejezetlenül a szőnyegen vagy az asztalon, mert tart attól, hogy szétesik? Ennek a speciális alátétnek akkor biztosan nagy hasznát veszi, mivel biztonságosan tárolhatja rajta a kész, de a befejezetlen képet is - biztonságosan mozgathatja, egyben pedig helytakarékos. Az alátét 110 x 85 cm-es méretű puzzle-hoz ideális (a legtöbb gyártó 3000 darabos puzzle-jának felel meg).   10 cm-es, szilárd kartoncsövekből áll, amelyeket összekapcsolhat, szürke filc alátétből és tépőzáras hevederekből, a szilárd fogáshoz. A szürke szőnyegen ki vannak jelölve az 1000, 1500, 2000 és 3000 részes Trefl puzzle körvonalai.   Az alátétet a legalacsonyabb hőmérsékleten vasalhatja is, javasoljuk, hogy vékony szöveten (pl. törlőruhán) keresztül.   Kizárólag kézzel, hideg vízben mosható, ne csavartassa és ne szárítsa szárítógépben.   FIGYELMEZTETÉS: Abban az esetben, ha a szőnyeget más márkájú puzzle összerakásához kívánja használni, előbb ellenőrizze az adott puzzle méretét.   A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is.   A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.
4,5 16
5595

Trefl görgető alátét puzzle alá, 120 x 90 cm

árengedmény -14%
Trefl görgető alátét puzzle alá, 120 x 90 cm Trefl görgető alátét puzzle alá, 120 x 90 cm Trefl görgető alátét puzzle alá, 120 x 90 cm Trefl görgető alátét puzzle alá, 120 x 90 cm Trefl görgető alátét puzzle alá, 120 x 90 cm
Ezen a héten 10 ügyfél vásárolta meg

Trefl görgető alátét puzzle alá, 120 x 90 cm

16 értékelés
Eredetileg: 6 495 Ft | Kedvezmény: 900 Ft 5 595 Ft  Áfával
Elérhetőség: 15 és több db van raktáron
Önnél: 2021.04.21 szerda  
A vásárlással kap 127 Kényelempont

LeírásSzereti a puzzle kirakását, de nem szívesen hagyja heverni befejezetlenül a szőnyegen vagy az asztalon, mert tart attól, hogy szétesik? Ennek a speciális alátétnek akkor biztosan nagy hasznát veszi, mivel biztonságosan tárolhatja rajta a kész, de a befejezetlen képet is - biztonságosan mozgathatja, egyben pedig helytakarékos. Az alátét 110 x 85 cm-es méretű puzzle-hoz ideális (a legtöbb gyártó 3000 darabos puzzle-jának felel meg).
 
10 cm-es, szilárd kartoncsövekből áll, amelyeket összekapcsolhat, szürke filc alátétből és tépőzáras hevederekből, a szilárd fogáshoz. A szürke szőnyegen ki vannak jelölve az 1000, 1500, 2000 és 3000 részes Trefl puzzle körvonalai.
 
Az alátétet a legalacsonyabb hőmérsékleten vasalhatja is, javasoljuk, hogy vékony szöveten (pl. törlőruhán) keresztül.   Kizárólag kézzel, hideg vízben mosható, ne csavartassa és ne szárítsa szárítógépben.
 
FIGYELMEZTETÉS: Abban az esetben, ha a szőnyeget más márkájú puzzle összerakásához kívánja használni, előbb ellenőrizze az adott puzzle méretét.
 
A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is.   A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.

Magasság: 90 cm
Szélesség: 120 cm
Szín: barna
 681880
Megosztás
trefl

Értékelés

4,5 (16 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
4 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni