Trefl Erdő habtapi, 8 részes, 117 x 60 cm Trefl Erdő habtapi, 8 részes, 117 x 60 cm
 Az Ön gyermekei is kedvelik az aranyos kisállatokat? Ezen a puzzle-n sok ilyet láthatnak. Egy hatalmas medvét, egy karcsú őzikét, gólyát hatalmas csőrrel, színes fácánt, ravasz rókát, hatalmas jávorszarvast vagy épp egy bölcs baglyot. A színes kannák használatával az egyik alkotóelemen rákereshetnek az egyes színekre a puzzle-n, hogy megtanulják felismerni őket. Az egyes részekből összerakható kocka, alagút autóknak, egy gyönyörű fali dekoráció vagy játszófelület.   A habszőnyeg polietilén habból készül, amely hasonló a vastag szőnyeghez vagy többrétegű mirelonhoz. Puha, lemosható, az egészségre nem káros, könnyen áthelyezhető és összerakható.   A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.
0,0 0
5195

Trefl Erdő habtapi, 8 részes, 117 x 60 cm

Trefl Erdő habtapi, 8 részes, 117 x 60 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásAz Ön gyermekei is kedvelik az aranyos kisállatokat? Ezen a puzzle-n sok ilyet láthatnak. Egy hatalmas medvét, egy karcsú őzikét, gólyát hatalmas csőrrel, színes fácánt, ravasz rókát, hatalmas jávorszarvast vagy épp egy bölcs baglyot. A színes kannák használatával az egyik alkotóelemen rákereshetnek az egyes színekre a puzzle-n, hogy megtanulják felismerni őket. Az egyes részekből összerakható kocka, alagút autóknak, egy gyönyörű fali dekoráció vagy játszófelület.
 
A habszőnyeg polietilén habból készül, amely hasonló a vastag szőnyeghez vagy többrétegű mirelonhoz. Puha, lemosható, az egészségre nem káros, könnyen áthelyezhető és összerakható.
 
A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.

Ajánlott kor ettől: 0 hónaptóe
Magasság: 1,5 cm
Mélység: 60 cm
Részek száma: 8 db
Szélesség: 117 cm
 681883
Megosztás
trefl

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni