Menu
Travel Blue TBU-284 utazópárna, Panda Chi Chi, fekete-fehér Travel Blue TBU-284 utazópárna, Panda Chi Chi, fekete-fehér
 Ajándékozza meg gyermekeit a kényelem érzetével a hosszas autóban ücsörgés során. Szerezze be nekik ezt az aranyos pandás párnát. Gondoskodik róla, hogy a gyermek feje alvás közben a helyes pozícióban legyen, így az alvás is jobban telik majd.   A Travel Blue brit kiegészítőgyártó minden utazó számára. Egyedüli gyártóként nemcsak utazási kiegészítők célzott kínálatával rendelkezik, hanem saját fejlesztőközponttal is rendelkezik, ami garantálja minden Travel Blue termék a magas szintű minőségét és biztonságát.
0,0 0
6495

Travel Blue TBU-284 utazópárna, Panda Chi Chi, fekete-fehér

Travel Blue TBU-284 utazópárna, Panda Chi Chi, fekete-fehér

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásAjándékozza meg gyermekeit a kényelem érzetével a hosszas autóban ücsörgés során. Szerezze be nekik ezt az aranyos pandás párnát. Gondoskodik róla, hogy a gyermek feje alvás közben a helyes pozícióban legyen, így az alvás is jobban telik majd.
 
A Travel Blue brit kiegészítőgyártó minden utazó számára. Egyedüli gyártóként nemcsak utazási kiegészítők célzott kínálatával rendelkezik, hanem saját fejlesztőközponttal is rendelkezik, ami garantálja minden Travel Blue termék a magas szintű minőségét és biztonságát.

Ajánlott mosás: kézi
Anyag: 100 % poliészter
Szín: fehér + fekete
 685111
Megosztás
travelblue

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni