Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér
Luxus készlet mellyel a fűszereit a konyhapulton, a konyhaszekrényben, vagy akár az étkező asztalon is tárolhatja. A fűszerek így áttekinthetőbbek lesznek ráadásul az állvány nagy fogantyújának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető. A fűszertartó edények univerzálisak, mivel a csomagolás 8 darab fedővel a darált fűszerekre, és 8 darab pótfedővel az egész fűszerekre tartalmaz. Ellenálló üvegből és minőségi műanyagból készült. Az üvegedények, fedők és a műanyag betét is alkalmas a mosógépben való tisztításra. Az állvány nedves törlőkendővel törölje le. Garancia 3 év.
4,5 6
5795

Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér

Kiárusítás
Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér

Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásLuxus készlet mellyel a fűszereit a konyhapulton, a konyhaszekrényben, vagy akár az étkező asztalon is tárolhatja. A fűszerek így áttekinthetőbbek lesznek ráadásul az állvány nagy fogantyújának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető. A fűszertartó edények univerzálisak, mivel a csomagolás 8 darab fedővel a darált fűszerekre, és 8 darab pótfedővel az egész fűszerekre tartalmaz. Ellenálló üvegből és minőségi műanyagból készült. Az üvegedények, fedők és a műanyag betét is alkalmas a mosógépben való tisztításra. Az állvány nedves törlőkendővel törölje le. Garancia 3 év.

A szettben található darabok száma: 9 db
Anyag: műanyag + üveg
Átmérő: 17 cm
Magasság: 14,5 cm
Szín: fehér
 104800
Megosztás
tescoma

Értékelés

4,5 (6 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni