Menu
Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop
A rojtos felmosó mop  és vödör kompakt takarító készlet alkalmas minden tipusú padló tisztítására. A kicsavarás a vödörben lévő két szinten alapszik, melynél az alsó kicsavarás a mop benedvesítésére szolgál, míg a felső szint annak kicsavarását segíti elő. A rotációs rendszer könnyen használható, biztosítja a mop hatékony kicsavarását a megfelelő nedvességhez, a tökéletes felmosás érdekében. A csavaró rotációját a felmosó nyelének föl-le való mozgatásával biztosítja, az azon található fogantyú segítségével. A kicsavarás után a felmosófej automatikusan lecsukódik a kiinduló pozícióba, az azonnali felmosás érdekében. Biztosan értékelni fogja, hogy kezei nem érintkeznek a vízzel. Ezzel a kitűnő moppal padlója nagyobb erőfeszítések nélkül is mindig tiszta lesz. Műszaki paraméterek: méretek: (M × SZ × V) 25 × 35 × 35 cm a vödör űrtartalma: 6 l - az ajánlott vízmennyiség a  MAX jelzésig A csomag tartalma: vödör rojtos felmosó mop nyéllel 1 ingyenes tartalék felmosófej ajándékba
4,0 28
8695

Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop

Kiárusítás -40%
Ezen a héten 9 ügyfél vásárolta meg

Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop

28 értékelés
Eredetileg: 14 495 Ft | Kedvezmény: 5 800 Ft 8 695 Ft  Áfával
Elérhetőség: 15 és több db van raktáron
Önnél: 2020.08.12 szerda  
A vásárlással kap 170 Kényelempont

LeírásA rojtos felmosó mop  és vödör kompakt takarító készlet alkalmas minden tipusú padló tisztítására. A kicsavarás a vödörben lévő két szinten alapszik, melynél az alsó kicsavarás a mop benedvesítésére szolgál, míg a felső szint annak kicsavarását segíti elő. A rotációs rendszer könnyen használható, biztosítja a mop hatékony kicsavarását a megfelelő nedvességhez, a tökéletes felmosás érdekében.
 
A csavaró rotációját a felmosó nyelének föl-le való mozgatásával biztosítja, az azon található fogantyú segítségével. A kicsavarás után a felmosófej automatikusan lecsukódik a kiinduló pozícióba, az azonnali felmosás érdekében. Biztosan értékelni fogja, hogy kezei nem érintkeznek a vízzel. Ezzel a kitűnő moppal padlója nagyobb erőfeszítések nélkül is mindig tiszta lesz.
 
Műszaki paraméterek:
  • méretek: (M × SZ × V) 25 × 35 × 35 cm
  • a vödör űrtartalma: 6 l - az ajánlott vízmennyiség a  MAX jelzésig
 
A csomag tartalma:
  • vödör
  • rojtos felmosó mop nyéllel
  • 1 ingyenes tartalék felmosófej ajándékba

Hosszúság: 35 cm
Magasság: 25 cm
Súly: 2,7 kg
Szélesség: 35 cm
 802016
Megosztás
spontex

Értékelés

4,0 (28 értékelés)
96 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni