Menu
SodaStream SPIRIT szódavíz-készítő VÁROS - TRÉNING SodaStream SPIRIT szódavíz-készítő VÁROS - TRÉNING
 SodaStream Spirit Város és Tréning, mechanikus szódavíz-készítő eszköz. Egy nagyszerű, limitált kiadás a sport, a mozgás és az egészséges életmód kedvelői számára. Modern típusú szódavíz-készítő, amely röviddel a piaci bevezetése után megnyerte a dTest magazin első díját.   Ahhoz, hogy a szódavíz-készítőt kényelmesebben üzemeltethesse, a gyártó egy praktikus palackrögzítő-rendszerrel látta el egyszerű bepattintással a klasszikus becsavarás helyett. Bármelyik, 1 l és 0,5 l térfogatú SodaStream műanyag palackkal együtt használható. A SodaStream Spirit szódavíz-készítő nem kombinálható üvegpalackokkal. Javasoljuk a modern, hosszúkás csepp alakú Fuse palackok használatát. Az élelmiszeripari CO2-töltetű gázpatron akár 80 liter szódavíz készítéséhez elegendő. Az élelmiszeripari CO2-töltetet a SodaStream töltősorból háromszoros biztonsági ellenőrzésnek vetik alá.   A SodaStream SPIRIT, az egyik legsikeresebb szódavíz-készítő limitált kiadása közkedvelt fekete színben. A kibővített tartozékainak köszönhetően folyamatosan rendelkezésére áll majd a frissen töltött és elkészített szódavíz, nemcsak otthon, hanem a mindennapi munkába utazás, munkavégzés során vagy délután, esetleg az esti edzéskor.     A csomagolás tartalma: 1 db SodaStream Spirit szódavíz-készítő, fekete színű 1 db élelmiszeripari CO2-gázpatron 1 db FUSE újrafelhasználható, nagyméretű italospalack, 1 literes 1 db közösségi vizespalack, 0,6/0,45 l, hordozható, fekete 1 db szabadidős vizespalack, 0,6/0,45 l, hordozható, türkiz 1 db SodaStream logóval ellátott, mikroszálas sporttörölköző
5,0 2
31895

SodaStream SPIRIT szódavíz-készítő VÁROS - TRÉNING

árengedmény -15% Ingyenes szállítás
Ezen a héten 6 ügyfél vásárolta meg

SodaStream SPIRIT szódavíz-készítő VÁROS - TRÉNING

2 értékelés
Eredetileg: 37 695 Ft | Kedvezmény: 5 800 Ft 31 895 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: 2020.06.09 kedd  
A vásárlással kap 628 Kényelempont

LeírásSodaStream Spirit Város és Tréning, mechanikus szódavíz-készítő eszköz. Egy nagyszerű, limitált kiadás a sport, a mozgás és az egészséges életmód kedvelői számára. Modern típusú szódavíz-készítő, amely röviddel a piaci bevezetése után megnyerte a dTest magazin első díját.
 
Ahhoz, hogy a szódavíz-készítőt kényelmesebben üzemeltethesse, a gyártó egy praktikus palackrögzítő-rendszerrel látta el egyszerű bepattintással a klasszikus becsavarás helyett. Bármelyik, 1 l és 0,5 l térfogatú SodaStream műanyag palackkal együtt használható. A SodaStream Spirit szódavíz-készítő nem kombinálható üvegpalackokkal. Javasoljuk a modern, hosszúkás csepp alakú Fuse palackok használatát. Az élelmiszeripari CO2-töltetű gázpatron akár 80 liter szódavíz készítéséhez elegendő. Az élelmiszeripari CO2-töltetet a SodaStream töltősorból háromszoros biztonsági ellenőrzésnek vetik alá.
 
A SodaStream SPIRIT, az egyik legsikeresebb szódavíz-készítő limitált kiadása közkedvelt fekete színben. A kibővített tartozékainak köszönhetően folyamatosan rendelkezésére áll majd a frissen töltött és elkészített szódavíz, nemcsak otthon, hanem a mindennapi munkába utazás, munkavégzés során vagy délután, esetleg az esti edzéskor.  
 
A csomagolás tartalma:
  • 1 db SodaStream Spirit szódavíz-készítő, fekete színű
  • 1 db élelmiszeripari CO2-gázpatron
  • 1 db FUSE újrafelhasználható, nagyméretű italospalack, 1 literes
  • 1 db közösségi vizespalack, 0,6/0,45 l, hordozható, fekete
  • 1 db szabadidős vizespalack, 0,6/0,45 l, hordozható, türkiz
  • 1 db SodaStream logóval ellátott, mikroszálas sporttörölköző

 115552
Megosztás
sodastream

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni