Menu
Sencor SVC 511TQ-EUE2 padlóporszívó Sencor SVC 511TQ-EUE2 padlóporszívó
A Sencor egy praktikus és megbízható porszívó. Könnyen tisztítható tartállyal rendelkezik, mely HEPA szűrőrendszerrel van felszerelve. Ciklon-rendszere tökéletesen elkülöníti a port a levegőtől. Biztosan értékeli majd 5 fokozatú szűrőrendszerét. Természetesen elektronikusan állítható szívórendszerrel rendelkezik, továbbá termosztáttal a motor túlmelegedése ellen, kétrészes műanyag csővel, két különböző parkoló-pozícióba állítható. Gumírozott kerekeinek köszönhetően könnyedén siklik majd padlóján. Hatalmas előnyt jelentenek a készülék optimális méretei és a padlófej könnyű parkolópozíciója, melynek köszönhetően könnyedén tárolhatja szekrényében. Ajándékozza meg magát Ön is a komfortos takarítás élményével Sencor porszívónknak köszönhetően. Az új, 4.generációs coklin-rendszer tökéletesen választja el a port a levegőtől, akár az első filtrációs szinten is megszűri a port, így kíméli a HEPA szűrőt. Műszaki paraméterei: mosható HEPA szűrőrendszer mosható tartály a porra (1,5 liter) 4.generációs ciklon-rendszer 5 fokzatú szűrőrendszer elektornikus szívóerő szabályzás termosztát a túlmelegedés ellen kétrészes műanyag cső tartozékok: kárpitfej, résszívófej, kefés szívófej
4,0 19
16490

Sencor SVC 511TQ-EUE2 padlóporszívó

Ingyenes szállítás

Sencor SVC 511TQ-EUE2 padlóporszívó

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

A Sencor egy praktikus és megbízható porszívó. Könnyen tisztítható tartállyal rendelkezik, mely HEPA szűrőrendszerrel van felszerelve. Ciklon-rendszere tökéletesen elkülöníti a port a levegőtől. Biztosan értékeli majd 5 fokozatú szűrőrendszerét. Természetesen elektronikusan állítható szívórendszerrel rendelkezik, továbbá termosztáttal a motor túlmelegedése ellen, kétrészes műanyag csővel, két különböző parkoló-pozícióba állítható. Gumírozott kerekeinek köszönhetően könnyedén siklik majd padlóján. Hatalmas előnyt jelentenek a készülék optimális méretei és a padlófej könnyű parkolópozíciója, melynek köszönhetően könnyedén tárolhatja szekrényében. Ajándékozza meg magát Ön is a komfortos takarítás élményével Sencor porszívónknak köszönhetően. Az új, 4.generációs coklin-rendszer tökéletesen választja el a port a levegőtől, akár az első filtrációs szinten is megszűri a port, így kíméli a HEPA szűrőt.

Műszaki paraméterei:

  • mosható HEPA szűrőrendszer

  • mosható tartály a porra (1,5 liter)

  • 4.generációs ciklon-rendszer

  • 5 fokzatú szűrőrendszer

  • elektornikus szívóerő szabályzás

  • termosztát a túlmelegedés ellen

  • kétrészes műanyag cső

  • tartozékok: kárpitfej, résszívófej, kefés szívófej

A zsák/kiüríthető kosár űrtartalma: 1,5 l
Fogyasztás: 890 W
Magasság: 22,5 cm
Porszívó tipusa: Porzsák nélküli
Súly: 3,5 kg
Szélesség: 27,7 cm
Szín: türkiz
 800984
Megosztás
sencor

Értékelés

4,0 (19 értékelés)
89 % ügyfél ajánlja
2 vélemény

Kérdések

A termékhez van 2 kérdések

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni