Leírás
A SENCOR SPR 5500SS innovatív lassú főzőedény minden háziasszony nélkülözhetetlen segítője lesz. Kiválóan alkalmas levesek, gulyás, lekvár, bárányhús, marhahús, zöldségek, tojás stb. főzéséhez. A lassú főzésnek köszönhetően az ételek íze sokkal gazdagabb lesz, annak ellenére, hogy csak kevés fűszerrel, sóval és zsír nélkül készülnek. A 6 literes belső edény falai 3 mm vastag alumíniumötvözetből készültek, és PFOA-mentes, ételek tapadását megakadályozó bevonattal vannak ellátva. Hűtőszekrényben tárolható és mosogatógépben mosható.
Jellemzők és műszaki adatok:
- Set & Forget időzítő, amely maximális kényelmet biztosít főzés közben, lehetővé teszi a hőmérséklet és a főzési idő beállítását
- digitális LED-kijelző a legkényelmesebb főzéshez
- A fedél kettős rögzítési rendszere garantálja az ételek ízének maximális megőrzését és segít fenntartani az edény belsejének állandó hőmérsékletét.
- a Keep Warm funkció automatikusan fenntartja az étel ideális hőmérsékletét a főzés befejezése után
- a gőzölő edény kiváló minőségű, élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartamot és
- korrózióállóságot
garantál- a nagy rozsdamentes acél gőzölő edény lehetővé teszi halak, gombócok és zöldségek
- gőzöléses
- elkészítésére
- hőálló fogantyúk megakadályozzák az égési sérüléseket és lehetővé teszik a forró edény kezelését
- főzés
- közben
- a keményített üvegből készült fedél hosszú élettartamot garantál, a tökéletesen illeszkedő fedél segít fenntartani
- az
- állandó
- hőmérsékletet az elegáns rozsdamentes acél kialakítás minden konyhába illik
7 ok, amiért érdemes lassú tűzhelyen főzni:
- egyszerűség – egyszerűen tegyen minden hozzávalót a fazékba, és hagyja, hogy az elvégezze a munkát
- víz- és energiatakarékosság – a speciális alumíniumötvözetből készült edénynek köszönhetően a hőátadás hatékonyabb, mint a hagyományos kerámia edényeknél, ami energiamegtakarítást jelent
- Időmegtakarítás – miután az összes hozzávalót a fazékba tette, hagyhatja, hogy magától főzzön
- Kifejezett ízek és vitaminok megőrzése – a lassú, alacsony hőmérsékleten történő főzésnek köszönhetően a hagyományos főzéshez képest megmaradnak az ízek és a vitaminok.
- szaftos hús – a lassú főzés során a hús szaftja megmarad
- kemény húsok főzésének lehetősége – a hagyományos kemény húsok lassú főzés után kiválóak
- zsírmentes ételek elkészítése – az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően nem kell olajat használni, így könnyebb ételeket készíthet, amelyek még finomabbak is
5 előre beállított sütési program garantálja az ízek megőrzését és az alapanyagok karamellizálódását:
- lassú sütés 100 °C
- lassú sütés 120 °C
- közepes sütés 150 °C
- pirítás 170 °C
- erős sütés 180 °C
4 beállítható főzési funkció:
- nagyon lassú főzés: 6–14 óra
- lassú főzés: 2–8 óra
- gőz: 5–120 perc
- joghurt: 6–12 óra
A csomag tartalma: lassú tűzhely alumínium edénnyel, rozsdamentes acélból készült gőzölő edény