Menu
Rabalux 4374 Dora asztali lámpa Rabalux 4374 Dora asztali lámpa
 A Dora asztali lámpa felélénkíti belső terét, miközben elegendő fényt biztosít. Dekorációként is szolgál és praktikus segítséget nyújt kedvenc könyvének olvasásakor. A felhasznált kerámia és textilanyagok hosszú élettartamot és nagy ellenállóképességet biztosítanak. Az E27 aljzat a legszélesebb körben használt típus, amelyben gazdaságos, szabványos vagy LED izzó használható. A fényforrásokat azonban úgy kell megválasztani, hogy ne lépje túl a 40 W-os maximális teljesítményt. Az IP20 védelmi fokozat csak beltéri és száraz helyiségekben való használatot jelent. A lámpa része egy kábelkapcsoló is.
5,0 1
17195

Rabalux 4374 Dora asztali lámpa

Ingyenes szállítás

Rabalux 4374 Dora asztali lámpa

1 értékelés
17 195 Ft  Áfával
Elérhetőség: 5 db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 634 Kényelempont

LeírásA Dora asztali lámpa felélénkíti belső terét, miközben elegendő fényt biztosít. Dekorációként is szolgál és praktikus segítséget nyújt kedvenc könyvének olvasásakor. A felhasznált kerámia és textilanyagok hosszú élettartamot és nagy ellenállóképességet biztosítanak.

Az E27 aljzat a legszélesebb körben használt típus, amelyben gazdaságos, szabványos vagy LED izzó használható. A fényforrásokat azonban úgy kell megválasztani, hogy ne lépje túl a 40 W-os maximális teljesítményt. Az IP20 védelmi fokozat csak beltéri és száraz helyiségekben való használatot jelent.

A lámpa része egy kábelkapcsoló is.

Anyag: fazekas + textilek
Átmérő: 24 cm
Foglalat: E 27
Fogyasztás: 40 W
Lefedettség: 20
Magasság: 40 cm
Szín: barna
 677981
Megosztás
rabalux

Értékelés

5,0 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni