Menu
Rabalux 4028 Action állólámpa, ezüst Rabalux 4028 Action állólámpa, ezüst
Az Action állólámpa teljesíti funkcióját, mely a megfelelő világítást hivatott biztosítani, emellett lakása díszítőeleme is lehet. Alapanyaga fém, ésműanyag, melyek biztosítják hosszú élettartamát, és ellenállóságát. A nagyobb, felső égő E27 foglalat kompatibilis, mely a legelterjedtebb tipus, belehelyezhető energiatakarékos, standard, vagy LED égő. A fényforrást ehhez a lámpához a maximális teljesítmény alapján lehet kiválasztani, ami jelen esetben 100 W, melyre a lámpa optimalizálva lett. Kisebb égőhöz az E14 foglalat ajánlott, 25 W-os maximális teljesítménnyel. IP védettsége IP20 azt jelenti, hogy a világítás beltéri, száraz helyen alkalmazható. A lámpa kábelkapcsolóval van felszerelve.
4,5 28
8695

Rabalux 4028 Action állólámpa, ezüst

Rabalux 4028 Action állólámpa, ezüst

28 értékelés
8 695 Ft  Áfával Számíthat ránk.
Szállítóink kézbesítenek.
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: 2020.04.06 hétfő  
A vásárlással kap 234 Kényelempont

Leírás

Az Action állólámpa teljesíti funkcióját, mely a megfelelő világítást hivatott biztosítani, emellett lakása díszítőeleme is lehet. Alapanyaga fém, és műanyag, melyek biztosítják hosszú élettartamát, és ellenállóságát.

A nagyobb, felső égő E27 foglalat kompatibilis, mely a legelterjedtebb tipus, belehelyezhető energiatakarékos, standard, vagy LED égő. A fényforrást ehhez a lámpához a maximális teljesítmény alapján lehet kiválasztani, ami jelen esetben 100 W, melyre a lámpa optimalizálva lett. Kisebb égőhöz az E14 foglalat ajánlott, 25 W-os maximális teljesítménnyel. IP védettsége IP20 azt jelenti, hogy a világítás beltéri, száraz helyen alkalmazható. A lámpa kábelkapcsolóval van felszerelve.

Anyag: műanyag + fém
Átmérő: 27,5 cm
Lefedettség: 20
Magasság: 178 cm
Szín: ezüst
 677996
Megosztás
rabalux

Értékelés

4,5 (28 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni