Menu
Fieldmann FPL 4002 összecsukható alumínium lapát – Fieldmann FPL 4002 összecsukható alumínium lapát –
Fieldmann FPL 4002 összecsukható alumínium lapát. Minden évben a nagy havazások során mindenki azt mondja, hogy mostmár muszáj vennie egy lapátot az autóba. A magassabban fekvő helyeken nem szabadna hiányozni egyik autóból sem. Hólapátra lehet, hogy csak néhányszor lesz szüksége évente, de sok felesleges gondtól szabadítja meg. Miért pont lapátot az autóba? Sűrű havazás során bekövetkezhet olyan helyzet, hogy besüllyed a hóba. Például reggel elkell mennie a parkolóról és könnyen eldobál hősz centimeter friss havat. Munka után elmegy az autójához és észreveszi, hogy a hókotró félméteres hótorlaszt hagyott az autónál. Vagy induláskor beragad, akkor eltudja tisztítani az utat a kerekek alatt, hogy eltudjon indulni. A Fieldmann márka két fajta lapátot hozott piacra. Egy FPL 4001 összecsukható acél lapátot és egy FPL 4002 teleszkópos alumínium lapátot. FIELDMANN FPL 4001 összecsukható acél lapát egy praktikus tokkal van kiszállítva, ami nem veszik el egy autócsomagtartóban sem és kilehet használni más esetekben is, például horgászatnál, sátrazásnál vagy túrárásoknál is. Előnye, hogy egyszerűen összecsukhatja kis méretre.  FPL 4001 lapátot nem csak lapátként használhatja, hanem mint ásó vagy csákány. Következő előnye az erős acél szerkezete, amivel még a megfagyott havat is széttörheti.
4,5 6
5095

Fieldmann FPL 4002 összecsukható alumínium lapát –

árengedmény -30%

Fieldmann FPL 4002 összecsukható alumínium lapát –

6 értékelés
Eredetileg: 7 245 Ft | Kedvezmény: 2 150 Ft 5 095 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2020.07.16 csütörtök  
A vásárlással kap 86 Kényelempont

LeírásFieldmann FPL 4002 összecsukható alumínium lapát. Minden évben a nagy havazások során mindenki azt mondja, hogy mostmár muszáj vennie egy lapátot az autóba. A magassabban fekvő helyeken nem szabadna hiányozni egyik autóból sem. Hólapátra lehet, hogy csak néhányszor lesz szüksége évente, de sok felesleges gondtól szabadítja meg. Miért pont lapátot az autóba? Sűrű havazás során bekövetkezhet olyan helyzet, hogy besüllyed a hóba. Például reggel elkell mennie a parkolóról és könnyen eldobál hősz centimeter friss havat. Munka után elmegy az autójához és észreveszi, hogy a hókotró félméteres hótorlaszt hagyott az autónál. Vagy induláskor beragad, akkor eltudja tisztítani az utat a kerekek alatt, hogy eltudjon indulni.
 
A Fieldmann márka két fajta lapátot hozott piacra. Egy FPL 4001 összecsukható acél lapátot és egy FPL 4002 teleszkópos alumínium lapátot. FIELDMANN FPL 4001 összecsukható acél lapát egy praktikus tokkal van kiszállítva, ami nem veszik el egy autócsomagtartóban sem és kilehet használni más esetekben is, például horgászatnál, sátrazásnál vagy túrárásoknál is. Előnye, hogy egyszerűen összecsukhatja kis méretre.  FPL 4001 lapátot nem csak lapátként használhatja, hanem mint ásó vagy csákány. Következő előnye az erős acél szerkezete, amivel még a megfagyott havat is széttörheti.

Anyag: alumínium
Magasság: 28 cm
Súly: 0,99 kg
Szélesség: 21 cm
Szín: zöld
 604599
Megosztás
fieldmann

Értékelés

4,5 (6 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni