Menu
Princess darabszőnyeg, 100 x 150 cm Princess darabszőnyeg, 100 x 150 cm
Sokszínű és vidám szőnyeg, amely a gyerekszobából azonnal egy mesés világot varázsol. Gyermekei úgy fogják magukat érezni, mint az álmaikban a kalandok és varázslatok világában. A szőnyeg kiváló minőségű lágy anyagból készült, amely karbantartása nagyon egszerű és lágy tapintású. A szőnyeg 3 rétegből tevődik ӧssze. Az alap réteg nemezből készült, amelyen vékony hab réteg található. A szőnyeg felülete poliészter szӧvettel van fedve, amely puha és kellemes tapintású. A szőnyegre jellemző a színek állandósága. Alsóoldalán csúszásgátló réteg, amely a padlóhoz tapad. A poliészter kӧnnyű és puha, ezért használják, mint kiegészítő anyagot a szőnyegek lágyításához. A poliészter szőnyegek megfelelnek háztartásoknak, de a kevésbé frekventált kereskedelmi helyiségekbe is használhatóak. Nagyon ellenállóak a vízben oldódó foltokkal szemben, nem szívják fel a nedvességet, ellenállóak, nem csavarodnak és állandó színűek.  
0,0 0
9445

Princess darabszőnyeg, 100 x 150 cm

Princess darabszőnyeg, 100 x 150 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Sokszínű és vidám szőnyeg, amely a gyerekszobából azonnal egy mesés világot varázsol. Gyermekei úgy fogják magukat érezni, mint az álmaikban a kalandok és varázslatok világában. A szőnyeg kiváló minőségű lágy anyagból készült, amely karbantartása nagyon egszerű és lágy tapintású.

A szőnyeg 3 rétegből tevődik ӧssze. Az alap réteg nemezből készült, amelyen vékony hab réteg található. A szőnyeg felülete poliészter szӧvettel van fedve, amely puha és kellemes tapintású. A szőnyegre jellemző a színek állandósága. Alsó oldalán csúszásgátló réteg, amely a padlóhoz tapad.

A poliészter kӧnnyű és puha, ezért használják, mint kiegészítő anyagot a szőnyegek lágyításához. A poliészter szőnyegek megfelelnek háztartásoknak, de a kevésbé frekventált kereskedelmi helyiségekbe is használhatóak. Nagyon ellenállóak a vízben oldódó foltokkal szemben, nem szívják fel a nedvességet, ellenállóak, nem csavarodnak és állandó színűek.  

Anyag: 100 % poliészter
Magasság: 0,5 cm
Méret: 100 x 150 cm
Súly: 680 g/m2
Szín: kék
 223100
Megosztás

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni