Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete
 Ez a bőrönd kiváló minőségű, ütésálló anyagból készül. 4 db, 360 fokban elfordítható kerékkel rendelkezik, így a poggyász kezelése nagyon egyszerű. 3 műanyag fogantyúval rendelkezik: oldalsóval és két felsővel, amelyek közül az egyik teleszkópos fogantyúval és biztosítékkal rendelkezik a becsúszás ellen, valamint a több helyzetben állítható magasság lehetőségével.   Cipzárral záródik és mindkét cipzárat csatlakoztathatja a kódos zárhoz. A bőrönd belső része zsebes szövet elválasztóval rendelkezik, és keresztes záródással a holmijai jobb rögzítéséhez és elrendezéséhez.
5,0 2
12995

Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete

árengedmény -9%
Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete

Pretty UP kagyló utazóbőrönd ABS16 M, fekete

2 értékelés
Eredetileg: 14 295 Ft | Kedvezmény: 1 300 Ft 12 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: 2021.04.15 csütörtök  
A vásárlással kap 210 Kényelempont

LeírásEz a bőrönd kiváló minőségű, ütésálló anyagból készül. 4 db, 360 fokban elfordítható kerékkel rendelkezik, így a poggyász kezelése nagyon egyszerű. 3 műanyag fogantyúval rendelkezik: oldalsóval és két felsővel, amelyek közül az egyik teleszkópos fogantyúval és biztosítékkal rendelkezik a becsúszás ellen, valamint a több helyzetben állítható magasság lehetőségével.
 
Cipzárral záródik és mindkét cipzárat csatlakoztathatja a kódos zárhoz. A bőrönd belső része zsebes szövet elválasztóval rendelkezik, és keresztes záródással a holmijai jobb rögzítéséhez és elrendezéséhez.

Magasság: 59 cm
Mélység: 26 cm
Súly: 3,2 kg
Szélesség: 43 cm
Szín: fekete
Teherbíróképesség: 18 kg
Térfogat: 61 l
 685419
Megosztás

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni