Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP
 Gőztisztító nagynyomású bojlerrel. A Vaporetto gőztisztítónak köszönhetően a vírusok és baktériumok 99,99%-át elpusztíthatja, hatékonyságát pedig független vizsgálatok igazolták.   Az új, sokszög alakú kefe széles tisztítófelülettel rendelkezik, amely a kiváló rugalmasságának köszönhetően még a nehezen elérhető helyekre is bejut - garantálva a gyorsabb és hatékonyabb tisztítást. A beépített sörték megkönnyítik a makacs szennyeződések eltávolítását, mert a koptató hatásuk a gőz erejével egyidejűleg hat.   Az egyszerű rögzítési/leválasztási rendszernek köszönhetően nem kell hajolgatnia, hogy az anyag felmosórongyot a keféhez rögzítse. A Vaporetto Smart 40_Mop valójában egy praktikus és könnyű gőzmop, amely hengeres gőztisztító rendszerrel dolgozik. A Vaporetto Smart 40_Mop speciális kerettel rendelkezik, amely a tartozékok részét képezi. A keret lehetővé teszi a könnyű mozgást a szőnyegeken át, és segít kitisztítani, eltávolítani a leülepedett port vagy a kellemetlen szagokat és eltávolítani a szennyeződéseket.   Minden tartozék, a hosszabbító csöveket és a Vaporforce kefét is beleértve, a készülék hátsó részében tárolható, amely így kettős funkciót tölt be - a tisztítás során minden elérhető távolságban van, a munka befejezése után pedig tisztán és rendben tartható. A készülék részét képező kiegészítők segítségével különböző felületeket tisztíthat meg: csapok, fürdőszobai kiegészítők, csempefugák, tükrök, ablakok, főzőlapok, égők, radiátorok, redőnyök, szekrények, ajtók, ruhák vagy függönyök.   A gőztömlő könnyebb és praktikusabb ergonomikus fogantyúval van felszerelve, amely a tartozékok közvetlen csatlakoztatására szolgál, adapter szükségessége nélkül. A gőzkoncentrátor segítségével megszabadulhat a nehezen eltávolítható szennyeződésektől és foltoktól, mint például a zsír vagy vízkő.
0,0 0
57895

Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP

Ingyenes szállítás Újdonság
Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP

Polti gőztisztító Vaporetto SMART 40 MOP

57 895 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2021.04.21 szerda  
A vásárlással kap 1003 Kényelempont

LeírásGőztisztító nagynyomású bojlerrel. A Vaporetto gőztisztítónak köszönhetően a vírusok és baktériumok 99,99%-át elpusztíthatja, hatékonyságát pedig független vizsgálatok igazolták.
 
Az új, sokszög alakú kefe széles tisztítófelülettel rendelkezik, amely a kiváló rugalmasságának köszönhetően még a nehezen elérhető helyekre is bejut - garantálva a gyorsabb és hatékonyabb tisztítást. A beépített sörték megkönnyítik a makacs szennyeződések eltávolítását, mert a koptató hatásuk a gőz erejével egyidejűleg hat.
 
Az egyszerű rögzítési/leválasztási rendszernek köszönhetően nem kell hajolgatnia, hogy az anyag felmosórongyot a keféhez rögzítse. A Vaporetto Smart 40_Mop valójában egy praktikus és könnyű gőzmop, amely hengeres gőztisztító rendszerrel dolgozik. A Vaporetto Smart 40_Mop speciális kerettel rendelkezik, amely a tartozékok részét képezi. A keret lehetővé teszi a könnyű mozgást a szőnyegeken át, és segít kitisztítani, eltávolítani a leülepedett port vagy a kellemetlen szagokat és eltávolítani a szennyeződéseket.
 
Minden tartozék, a hosszabbító csöveket és a Vaporforce kefét is beleértve, a készülék hátsó részében tárolható, amely így kettős funkciót tölt be - a tisztítás során minden elérhető távolságban van, a munka befejezése után pedig tisztán és rendben tartható. A készülék részét képező kiegészítők segítségével különböző felületeket tisztíthat meg: csapok, fürdőszobai kiegészítők, csempefugák, tükrök, ablakok, főzőlapok, égők, radiátorok, redőnyök, szekrények, ajtók, ruhák vagy függönyök.
 
A gőztömlő könnyebb és praktikusabb ergonomikus fogantyúval van felszerelve, amely a tartozékok közvetlen csatlakoztatására szolgál, adapter szükségessége nélkül. A gőzkoncentrátor segítségével megszabadulhat a nehezen eltávolítható szennyeződésektől és foltoktól, mint például a zsír vagy vízkő.

A tápkábel hossza: 7,5 m
A zsák/kiüríthető kosár űrtartalma: 1,6 l
Anyag: rozsdamentes acél + műanyag
Fogyasztás: 1800 W
Gőzkiáramlás: 95 g/min
Magasság: 29 cm
Mélység: 42 cm
Nyomás: 3,5 bar
Súly: 6,5 kg
Szélesség: 24 cm
Szín: kék
 120293
Megosztás
polti

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni