Polti gőzgenerátor Vaporella Forever Polti gőzgenerátor Vaporella Forever
 Mint egy igazi professzionális vasaló alumínium vasalófelülettel, egyenletesen osztja el a hőt. A vasalófelület nagyobb vastagsága segít a gyűrött anyag kezelésében, a parafa fogantyúja pedig kellemesen illeszkedik a kézbe a vasalás során. Ráadásul a vasalófelülete a hegyében koncentrált nyílásokkal rendelkezik, ezáltal a gőz erejét egy helyre összpontosítja, megkönnyítve ezzel a vasalást.   Minden anyaghoz megfelelő mennyiségű gőz szükséges. A generátor gőzszabályozásának köszönhetően minden szövethez megfelelő gőzintenzitást használhat, így rövid idő alatt tökéletesre vasalhatja a ruhákat. Lehetőség van a vasalási felület megfelelő hőmérsékletének beállítására is, ha elfordítja a vasaló termosztát gombját.   Szeretné csökkenteni az energia- és vízfogyasztást? Aktiválja az ECO funkciót, amely automatikusan beállítja a gőznyomást, amely energiát és vizet takarít meg a vasalási eredmény veszélyeztetése nélkül.   Paraméterek és tulajdonságok: melegítési idő: kevesebb, mint 3 perc a generátor nyomása: max. 5 bar a szivattyú nyomása: max. 15 bar vasalófelület: alumínium  
0,0 0
57895

Polti gőzgenerátor Vaporella Forever

Ingyenes szállítás Újdonság
Polti gőzgenerátor Vaporella Forever Polti gőzgenerátor Vaporella Forever Polti gőzgenerátor Vaporella Forever Polti gőzgenerátor Vaporella Forever

Polti gőzgenerátor Vaporella Forever

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásMint egy igazi professzionális vasaló alumínium vasalófelülettel, egyenletesen osztja el a hőt. A vasalófelület nagyobb vastagsága segít a gyűrött anyag kezelésében, a parafa fogantyúja pedig kellemesen illeszkedik a kézbe a vasalás során. Ráadásul a vasalófelülete a hegyében koncentrált nyílásokkal rendelkezik, ezáltal a gőz erejét egy helyre összpontosítja, megkönnyítve ezzel a vasalást.
 
Minden anyaghoz megfelelő mennyiségű gőz szükséges. A generátor gőzszabályozásának köszönhetően minden szövethez megfelelő gőzintenzitást használhat, így rövid idő alatt tökéletesre vasalhatja a ruhákat. Lehetőség van a vasalási felület megfelelő hőmérsékletének beállítására is, ha elfordítja a vasaló termosztát gombját.
 
Szeretné csökkenteni az energia- és vízfogyasztást? Aktiválja az ECO funkciót, amely automatikusan beállítja a gőznyomást, amely energiát és vizet takarít meg a vasalási eredmény veszélyeztetése nélkül.
 
Paraméterek és tulajdonságok:
  • melegítési idő: kevesebb, mint 3 perc
  • a generátor nyomása: max. 5 bar
  • a szivattyú nyomása: max. 15 bar
  • vasalófelület: alumínium
 

A kiüríthető kosár űrtartalma: 0,7 l
Fogyasztás: 2150 W
Gőzkiáramlás: 110 g/min
Magasság: 27,5 cm
Mélység: 25 cm
Súly: 5,96 kg
Szélesség: 38 cm
 118777
Megosztás
polti

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni