Leírás
Ha Ön szenvedélyes gombász, kertész vagy gyakran foglalkozik azzal a kérdéssel, hogyan tárolja az élelmiszereket későbbi felhasználásra, akkor a Philco PHFD 5080 élelmiszer-szárító a megoldás az Ön számára. Tudta, hogy a szárított élelmiszerek egy évig vagy még tovább is biztonságosan fogyaszthatók? A szárítás további előnye a helymegtakarítás. A szárított élelmiszerekből eltűnik a víz, és kisebb méretűre zsugorodnak, így nagyobb mennyiséget lehet kisebb helyen tárolni.
A szárítás emellett kiemeli az ízeket is. Példaként említhetjük egyes gyümölcsöket, mint az alma, a körte vagy a barack, amelyek szárítás után édesebb ízűek lesznek. Mindezeken túl a szárítás nagyon egészséges élelmiszer-feldolgozási módszer, amely nem igényel további vegyi anyagok hozzáadását. Ráadásul a szárított élelmiszerek nem veszítenek tápértékükből, így ideálisak kirándulásokra, munkába vagy iskolába való uzsonnára.
A PHFD 5080 szárító kompakt méretei és 8 kényelmes, egészségre ártalmatlan anyagból készült, átlátszó tálcája révén elegendő helyet biztosít, így élvezheti a szárítási folyamatot.
A szárító erős ventilátorral is rendelkezik, amely meleg levegőt hoz létre és keringtet, biztosítva az egyenletes hőeloszlást az egész térben. Ezenkívül széles hőmérséklet-beállítási tartományt kínál 35 °C és 70 °C között, valamint 1 óra és 48 óra közötti időbeállítást.
Nagy előnye a sokoldalú felhasználás. A szárító gyümölcsök, zöldségek, gombák, fűszernövények, virágok, sütemények, húsok vagy halak szárítására alkalmas.
Jellemzők:
- hatékony és egyenletes szárítási folyamat
- 8 egészségre ártalmatlan tálca (BPA-mentes)
- pontos hőmérséklet- és időbeállítás
- egyszerű karbantartás és tárolás
- túlmelegedés elleni védelem
- alkalmas gyümölcsök, zöldségek, gombák, virágok, fűszernövények, halak, húsok és sütemények kezelésére
- hőmérséklet beállítás 35 °C - 70 °C
- időzítő beállítása 1–48 óra
- rozsdamentes acél alap