Orion AquaDream DRINKMATE szénsavasital-készítő, fekete Orion AquaDream DRINKMATE szénsavasital-készítő, fekete
 A DRINKMATE szénsavasital-készítő egy egyedülálló termék, amely nemcsak frissítő szódát állít elő, hanem ízesített italokat is dúsíthat vele. Ezáltal biztosan felkészült lehet minden ünnepségre vagy baráti összejövetelre. A modern dizájnnak köszönhetően remek kiegészítője lesz otthonának is. Nyomáscsökkentő szeleppel van ellátva, így biztonságos és megbízható. Egy patronnal akár 80 liter italt is készíthet. A palack töltőszeleppel rendelkezik, amelyet nagyon könnyen beletehet az eszközön lévő fogantyúba a palackkal együtt. A nyomógombbal szabályozhatja az ital dúsításának intenzitását. Tartsa be a palackon lévő töltési jelet, a vízszint soha nem haladhatja meg a MAX vonalat. Anyaga: műanyag, króm. Méretek: a palack térfogata: 1,1 l, 13 x 20 x 41 cm. A csomagolás nem tartalmaz CO2 patront.   A DRINKMATE szódavíz-készítővel megtakaríthatja a csomagolt limonádé és szódavíz költségét, emellett csökkentheti a felhasznált PET palackok mennyiségét háztartásában. Ez megvédi a természetet egy év alatt körülbelül 800 üres PET-palacktól vagy fémdoboztól.
5,0 3
20295

Orion AquaDream DRINKMATE szénsavasital-készítő, fekete

Ingyenes szállítás
Orion AquaDream DRINKMATE szénsavasital-készítő, fekete Orion AquaDream DRINKMATE szénsavasital-készítő, fekete Orion AquaDream DRINKMATE szénsavasital-készítő, fekete Orion AquaDream DRINKMATE szénsavasital-készítő, fekete Orion AquaDream DRINKMATE szénsavasital-készítő, fekete

Orion AquaDream DRINKMATE szénsavasital-készítő, fekete

3 értékelés
20 295 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 4 db
Önnél: 2021.03.05 péntek  
A vásárlással kap 319 Kényelempont

LeírásA DRINKMATE szénsavasital-készítő egy egyedülálló termék, amely nemcsak frissítő szódát állít elő, hanem ízesített italokat is dúsíthat vele. Ezáltal biztosan felkészült lehet minden ünnepségre vagy baráti összejövetelre. A modern dizájnnak köszönhetően remek kiegészítője lesz otthonának is. Nyomáscsökkentő szeleppel van ellátva, így biztonságos és megbízható. Egy patronnal akár 80 liter italt is készíthet. A palack töltőszeleppel rendelkezik, amelyet nagyon könnyen beletehet az eszközön lévő fogantyúba a palackkal együtt. A nyomógombbal szabályozhatja az ital dúsításának intenzitását. Tartsa be a palackon lévő töltési jelet, a vízszint soha nem haladhatja meg a MAX vonalat. Anyaga: műanyag, króm. Méretek: a palack térfogata: 1,1 l, 13 x 20 x 41 cm. A csomagolás nem tartalmaz CO2 patront.
 
A DRINKMATE szódavíz-készítővel megtakaríthatja a csomagolt limonádé és szódavíz költségét, emellett csökkentheti a felhasznált PET palackok mennyiségét háztartásában. Ez megvédi a természetet egy év alatt körülbelül 800 üres PET-palacktól vagy fémdoboztól.

Anyag: műanyag + fém
Magasság: 41 cm
Szín: fekete
Térfogat: 1,1 l
 114357
Megosztás
orion

Értékelés

5,0 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni