Menu
Orinon kerámia bögre Kyselkáč 6 l Orinon kerámia bögre Kyselkáč 6 l
A kyselkáč edény sokoldalúan használható konyhájában. Főleg az otthon készített befőtteknél és berakott élelmiszereknél lesz hasznos – kovászos uborka, utopenci, halak, sajtok és más élelmiszerek olajban, vagy ecetben pácolásánál. Az edény mázas kerámiából készült, amely fényt nem ereszt át, állandó hőmérsékletet biztosít, így az élelmiszerek kedvezőbb környezetben vannak a megfelelő éréshez. Az edény tartozékai: kerámia fedő és fa csipesz az elraktározott élelmiszerek kivételéhez. Az edény két oldalán fülek és zseb található a csipesz elhelyezésére. Méret: magasság 32 cm.
4,0 23
7395

Orinon kerámia bögre Kyselkáč 6 l

Orinon kerámia bögre Kyselkáč 6 l

23 értékelés
7 395 Ft  Áfával
Elérhetőség: 5 db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 87 Kényelempont

LeírásA kyselkáč edény sokoldalúan használható konyhájában. Főleg az otthon készített befőtteknél és berakott élelmiszereknél lesz hasznos – kovászos uborka, utopenci, halak, sajtok és más élelmiszerek olajban, vagy ecetben pácolásánál. Az edény mázas kerámiából készült, amely fényt nem ereszt át, állandó hőmérsékletet biztosít, így az élelmiszerek kedvezőbb környezetben vannak a megfelelő éréshez. Az edény tartozékai: kerámia fedő és fa csipesz az elraktározott élelmiszerek kivételéhez. Az edény két oldalán fülek és zseb található a csipesz elhelyezésére. Méret: magasság 32 cm.

Anyag: kerámia
Mosogatógép: nem
Szín: fehér
Térfogat: 6 l
 123956
Megosztás
orion

Értékelés

4,0 (23 értékelés)
95 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni