Menu
Mikov 403-ND-13 Ruby univerzális kés Mikov 403-ND-13 Ruby univerzális kés
 A kés kiváló segítőtárs minden háztartásban és éttermi konyhán. Lehetővé teszi a hús kényelmes porciózását, a zöldségek és fűszernövények szeletelését. Alkalmas az ún. lengő gyors szeleteléshez is, amely során a penge elülső része folyamatosan hozzáér a vágófelülethez, ezáltal gyors és hatékony munkát tesz lehetővé. A Mikov logóval ellátott, minőségi penge martenzites rozsdamentes DIN 1.4116 acélból készül (Németországból importáljuk), amely 55 HRc keménységű és fa nyélbe van behelyezve. A fogantyú tökéletesen ergonomikus, a tervezők pedig úgy alakították ki, hogy lehetővé tegyék a késsel történő kényelmes munkát. A precíz kidolgozásnak köszönhetően a fogantyú tökéletesen illeszkedik a pengéhez, így nem ad helyet semmiféle szennyeződésnek és kórokozó baktériumoknak. A penge olyan szerelvényekkel van felszerelve, amelyek védik az ujjakat a szeletelés során. A Ruby konyhakések használata kényelmes és biztonságos, ha betartja az éles tárgyak kezelésének és a higiéniának az alapvető szabályait. A kés alkalmas mindennapi használatra és ellenáll a korróziónak. A Mikov társaság székhelye a Cseh Svájc szívében, Mikulášovice városában található. Hagyományos, világszerte elismert késgyártó cég, amely 1794 óta folytatja a hagyományos késkészítő tevékenységet.  
0,0 0
16245

Mikov 403-ND-13 Ruby univerzális kés

Ingyenes szállítás

Mikov 403-ND-13 Ruby univerzális kés

16 245 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2020.11.02 hétfő  
A vásárlással kap 379 Kényelempont

LeírásA kés kiváló segítőtárs minden háztartásban és éttermi konyhán. Lehetővé teszi a hús kényelmes porciózását, a zöldségek és fűszernövények szeletelését. Alkalmas az ún. lengő gyors szeleteléshez is, amely során a penge elülső része folyamatosan hozzáér a vágófelülethez, ezáltal gyors és hatékony munkát tesz lehetővé.
A Mikov logóval ellátott, minőségi penge martenzites rozsdamentes DIN 1.4116 acélból készül (Németországból importáljuk), amely 55 HRc keménységű és fa nyélbe van behelyezve. A fogantyú tökéletesen ergonomikus, a tervezők pedig úgy alakították ki, hogy lehetővé tegyék a késsel történő kényelmes munkát. A precíz kidolgozásnak köszönhetően a fogantyú tökéletesen illeszkedik a pengéhez, így nem ad helyet semmiféle szennyeződésnek és kórokozó baktériumoknak. A penge olyan szerelvényekkel van felszerelve, amelyek védik az ujjakat a szeletelés során. A Ruby konyhakések használata kényelmes és biztonságos, ha betartja az éles tárgyak kezelésének és a higiéniának az alapvető szabályait. A kés alkalmas mindennapi használatra és ellenáll a korróziónak.
A Mikov társaság székhelye a Cseh Svájc szívében, Mikulášovice városában található. Hagyományos, világszerte elismert késgyártó cég, amely 1794 óta folytatja a hagyományos késkészítő tevékenységet.
 

A penge hosszúsága: 12,7 cm
Anyag: fa + fém
Hosszúság: 24,5 cm
Súly: 0,28 kg
Szélesség: 2,5 cm
Szín: bordó
 117551
Megosztás
mikov

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni