Menu
Luxury Collection Butterfly szatén ágyneműhuzat, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Luxury Collection Butterfly szatén ágyneműhuzat, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Ez a titokzatos virág motívum gyönyörű pillangókkal, olyan hatást kelt hálószobájában, mintha egy más világ ölelné körül. A párnahuzaton krém színű alapon piros virágok, narancssárga és zöld levelekkel találhatóak.  A szatén ágyneműhuzat pamut szövetből készült atlaszkötéssel. A szövet jellegzetessége, hogy a kötéspontok egyenletesen oszlanak el a szövet felületén, tehát a szövet ellenálló és tartós. Az ágyneműhuzat jól melegít és kellemes tapintású. A pamut szatén exkluzív felületét egy speciális eljárásnak köszönheti, ami egy különleges anyagkikészítési folyamat, az ún. mercerizálás. Ennek hatására a pamutszálak megduzzadnak, szakítószilárdságuk és színezékrögzítő képességük is megnő. A szatén ágyneműhuzat cipzárral zárható. Az ágyneműhuzat nem az egész szélességén zárható, a két szélétől 5 cm be van varva, hogy a paplan, vagy párna sarkai ne bújhassanak ki a huzatból.Az ágyneműhuzat könnyen vasalható, és nem gyűrődik. A párnahuzatokon nincs díszes szegély.  Az ágyneműhuzat 5-7 cm tartalékkal készült, mosás utána az anyag a feltültetett méretekre zsugorodik. Csehországban készült. A szett tartalma: 1x párnahuzat 70 x 90 cm 1x paplanhuzat 140 x 200 cm
3,0 3
11095

Luxury Collection Butterfly szatén ágyneműhuzat, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Luxury Collection Butterfly szatén ágyneműhuzat, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEz a titokzatos virág motívum gyönyörű pillangókkal, olyan hatást kelt hálószobájában, mintha egy más világ ölelné körül. A párnahuzaton krém színű alapon piros virágok, narancssárga és zöld levelekkel találhatóak.  A szatén ágyneműhuzat pamut szövetből készült atlaszkötéssel. A szövet jellegzetessége, hogy a kötéspontok egyenletesen oszlanak el a szövet felületén, tehát a szövet ellenálló és tartós. Az ágyneműhuzat jól melegít és kellemes tapintású.
 
 A pamut szatén exkluzív felületét egy speciális eljárásnak köszönheti, ami egy különleges anyagkikészítési folyamat, az ún. mercerizálás. Ennek hatására a pamutszálak megduzzadnak, szakítószilárdságuk és színezékrögzítő képességük is megnő. A szatén ágyneműhuzat cipzárral zárható. Az ágyneműhuzat nem az egész szélességén zárható, a két szélétől 5 cm be van varva, hogy a paplan, vagy párna sarkai ne bújhassanak ki a huzatból.
 
Az ágyneműhuzat könnyen vasalható, és nem gyűrődik. A párnahuzatokon nincs díszes szegély.  Az ágyneműhuzat 5-7 cm tartalékkal készült, mosás utána az anyag a feltültetett méretekre zsugorodik. Csehországban készült.
 
A szett tartalma:
  • 1x párnahuzat 70 x 90 cm
  • 1x paplanhuzat 140 x 200 cm

A párna méretei: 70 x 90 cm
A takaró méretei: 140 x 200 cm
Ajánlott mosás: 60 °C
Anyag: 100 % pamut szatén
Az ágy tipusa: sztandard egyszemélyes ágy
Bezárás: cipzár
Méret: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Szín: színkeverés
 208650
Megosztás
kvalitex

Értékelés

3,0 (3 értékelés)
66 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez van 2 kérdések

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni