Menu
Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg, 100 x 150 cm Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg, 100 x 150 cm
Bizonyára Ön is egyetért velünk, hogy az állatkák a legnépszerűbb kedvencek a legkisebbek számára. Ezzel a szőnyeggel az Ön gyermekének is egy kis farmja lehet, ráadásul beragyogja ez egész gyerekszobát. A Jenny szőnyeg fiúk és lányok számára is alkalmas. Vidám színekben tündököl, és garantáltan nincs olyan gyermek, melynek nem csalna mosolyt az arcára. A szőnyeg minőségi poliészterből készült. A szőnyeg három rétegből áll. Az alapréteg nemez, melyen fékony habréteg van. A fedőrétege poliészter anyag, mely puha, kellemes tapintású. A szőnyeg előnye az élénk és állandó színei. Alsó oldala csúszásgátlóval van ellátva, így tökéletesen tapad a padlóhoz.A poliészter könnyú és puha, ezért kiegészítő alapanyagként használják a szőnyeggyártásban. A polieszter szőnyegek alkalmasak a háztartásba, és kevésbé igénybevett üzlethelységekbe is. A polieszter szőnyegek ellenállnak a  vízben oldódó foltoknak, nem szívják magukba a folyadékot, ellenállóak, nem deformálódnak és színei állandóak.
0,0 0
8695

Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg, 100 x 150 cm

Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg, 100 x 150 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásBizonyára Ön is egyetért velünk, hogy az állatkák a legnépszerűbb kedvencek a legkisebbek számára. Ezzel a szőnyeggel az Ön gyermekének is egy kis farmja lehet, ráadásul beragyogja ez egész gyerekszobát. A Jenny szőnyeg fiúk és lányok számára is alkalmas. Vidám színekben tündököl, és garantáltan nincs olyan gyermek, melynek nem csalna mosolyt az arcára. A szőnyeg minőségi poliészterből készült.
 
A szőnyeg három rétegből áll. Az alapréteg nemez, melyen fékony habréteg van. A fedőrétege poliészter anyag, mely puha, kellemes tapintású. A szőnyeg előnye az élénk és állandó színei. Alsó oldala csúszásgátlóval van ellátva, így tökéletesen tapad a padlóhoz.
 
A poliészter könnyú és puha, ezért kiegészítő alapanyagként használják a szőnyeggyártásban. A polieszter szőnyegek alkalmasak a háztartásba, és kevésbé igénybevett üzlethelységekbe is. A polieszter szőnyegek ellenállnak a  vízben oldódó foltoknak, nem szívják magukba a folyadékot, ellenállóak, nem deformálódnak és színei állandóak.

Anyag: 100 % poliészter
Magasság: 0,5 cm
Méret: 100 x 150 cm
Súly: 680 g/m2
Szín: színkeverés
 223098
Megosztás

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni