Menu
Happy Green Vízködösítő készlet 8 fúvókával, 15 m Happy Green Vízködösítő készlet 8 fúvókával, 15 m
Ez a készlet hűsítő vízköd létrehozására 8 darab mikrofúvóval, beállítható működési szöggel (ebből 1 vegső), 15 méteres tömlővel, amelyen a fúvókat a saját igényei alapján helyezheti el, továbbá 5 felfüggeszthető klippel és vízcsatlakozó adapterrel van ellátva. Nagyon gyorsan és egyszerűen összeállítható. Növelheti vele a környező levegő páratartalmát, ami a hőérzetet akár 10 °C fokkal is képes csökkenteni. Alkalmas pergolákon, teraszokon, erkélyeken, de az üvegházakban, vagy a háziállatok környezetében is növelheti segítségével a páratartalmat. A működés minősége az ellátórendszer nyomásától függ. Javasoljuk, hogy a fúvókákat úgy állítsa be, hogy a köd közvetlenül ne a személyekre, vagy olyan tárgyakra szálljon, amelyeket a víz károsíthat, továbbá ne a csúszós felületekre szálljon, ahol ezt balesetveszélyes lehet.      
5,0 2
13045

Happy Green Vízködösítő készlet 8 fúvókával, 15 m

árengedmény -10%

Happy Green Vízködösítő készlet 8 fúvókával, 15 m

2 értékelés
Eredetileg: 14 495 Ft | Kedvezmény: 1 450 Ft 13 045 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: 2020.07.09 csütörtök  
A vásárlással kap 259 Kényelempont

Leírás

Ez a készlet hűsítő vízköd létrehozására 8 darab mikrofúvóval, beállítható működési szöggel (ebből 1 vegső), 15 méteres tömlővel, amelyen a fúvókat a saját igényei alapján helyezheti el, továbbá 5 felfüggeszthető klippel és vízcsatlakozó adapterrel van ellátva. Nagyon gyorsan és egyszerűen összeállítható. Növelheti vele a környező levegő páratartalmát, ami a hőérzetet akár 10 °C fokkal is képes csökkenteni.

Alkalmas pergolákon, teraszokon, erkélyeken, de az üvegházakban, vagy a háziállatok környezetében is növelheti segítségével a páratartalmat. A működés minősége az ellátórendszer nyomásától függ. Javasoljuk, hogy a fúvókákat úgy állítsa be, hogy a köd közvetlenül ne a személyekre, vagy olyan tárgyakra szálljon, amelyeket a víz károsíthat, továbbá ne a csúszós felületekre szálljon, ahol ezt balesetveszélyes lehet.

     

A szettben található darabok száma: 18 db
Átmérő: 0,8 cm
Hosszúság: 1500 cm
 684295
Megosztás
happygreen

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni