Menu
Habitat Lavinia darabszőnyeg szürke, 80 x 150 cm Habitat Lavinia darabszőnyeg szürke, 80 x 150 cm
 A Lavinia akrilszőnyeg az elegáns minták és luxus megjelenés minden rajongójának örömet okoz. A pasztell árnyalatok és finom krémszínek az idei szezon abszolút befutói. Az ilyen színű lakberendezési kiegészítők elengedhetetlenül fontosak mindazok számára, akik követik az aktuális divatirányzatokat. A szürke és bézs tompított árnyalatainak kombinációja, téglalap alakban megfelelő lesz az Ön otthona számára is.   A Habitat márkájú szőnyegekre jellemző az anyag és a formatervezés magas minősége. Otthonának stílust és eleganciát kölcsönöznek.  
0,0 0
25995

Habitat Lavinia darabszőnyeg szürke, 80 x 150 cm

Ingyenes szállítás

Habitat Lavinia darabszőnyeg szürke, 80 x 150 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA Lavinia akrilszőnyeg az elegáns minták és luxus megjelenés minden rajongójának örömet okoz. A pasztell árnyalatok és finom krémszínek az idei szezon abszolút befutói. Az ilyen színű lakberendezési kiegészítők elengedhetetlenül fontosak mindazok számára, akik követik az aktuális divatirányzatokat. A szürke és bézs tompított árnyalatainak kombinációja, téglalap alakban megfelelő lesz az Ön otthona számára is.
 
A Habitat márkájú szőnyegekre jellemző az anyag és a formatervezés magas minősége. Otthonának stílust és eleganciát kölcsönöznek.
 

Anyag: 100 % akril
Magasság: 1,1 cm
Méret: 80 x 150 cm
Súly: 3200 g/m2
Szín: szürke
 207284
Megosztás
habitat

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni