Future Time FT7010BR Numbers Dizájner falióra, átmérő: 30 cm Future Time FT7010BR Numbers Dizájner falióra, átmérő: 30 cm
 Ez az elegáns, minimalista formatervezésű, érdekes óra fém, krómozott kerettel és caffe latte színű számlappal rendelkezik, amelyet védőüveg fed és fehér számokkal egészül ki. A mutatók szintén krómozott fémből készülnek. Az órákat minőségi kvarc elemes óramű működteti, folyamatos, csendes mozgással, egy darab AA 1,5 V elemmel.   A Future Time egy fiatal, ambiciózus cseh óramárka, amely óráival friss és tiszta dizájnvonalat hoz a piacra. Az e márka alá tartozó órákra mindenekelőtt a minőségi anyagok és kidolgozás, valaminz a kvarcelemes, folyamatosan csendes működésű óraművek jellemzőek. A Future Time órák időtlen, univerzális formatervezésüknek és minőségi, lakkozott borításuknak köszönhetően közkedveltek tartós, funkcionális ajándékként is a legkülönfélébb alkalmakra.
0,0 0
18445

Future Time FT7010BR Numbers Dizájner falióra, átmérő: 30 cm

Ingyenes szállítás
Future Time FT7010BR Numbers Dizájner falióra, átmérő: 30 cm

Future Time FT7010BR Numbers Dizájner falióra, átmérő: 30 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEz az elegáns, minimalista formatervezésű, érdekes óra fém, krómozott kerettel és caffe latte színű számlappal rendelkezik, amelyet védőüveg fed és fehér számokkal egészül ki. A mutatók szintén krómozott fémből készülnek. Az órákat minőségi kvarc elemes óramű működteti, folyamatos, csendes mozgással, egy darab AA 1,5 V elemmel.
 
A Future Time egy fiatal, ambiciózus cseh óramárka, amely óráival friss és tiszta dizájnvonalat hoz a piacra. Az e márka alá tartozó órákra mindenekelőtt a minőségi anyagok és kidolgozás, valaminz a kvarcelemes, folyamatosan csendes működésű óraművek jellemzőek. A Future Time órák időtlen, univerzális formatervezésüknek és minőségi, lakkozott borításuknak köszönhetően közkedveltek tartós, funkcionális ajándékként is a legkülönfélébb alkalmakra.

Anyag: fém
Átmérő: 30 cm
Mélység: 4 cm
Szín: barna
 680908
Megosztás
futuretime

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni