Menu
Fiskars Quantum kétpengés ágvógó, L méret Fiskars Quantum kétpengés ágvógó, L méret
Fiskars Quantum kétpengés hosszú ágvágó kampós vágófejjel, amely alkalmas a friss vastag ágak, de a vékony ágak (5,5 cm átmérőig) vágására is. Kivánló minőségű masszív alumínium nyele parafa bevonattal nagyon könnyű, szilárd és erős alumínium ötvözetből készült. A PowerReel™ rendszer könyebb vágást biztosít, így 3,5x kisebb erőkifejtéssel vághat a hagyományos ollókhoz képest. A fogók belső oldala narancssárga szalaggal a biztonságosabb fogásért, így vizesen sem fog csúszkálni. A penge kivánló anyagból készült, precízen és tisztán csiszolt, szilárd és jó szögben ívelt. A TruGrip™ parafa vége és a puha SoftGrip™ bevonat garantálja a kényelmes használatot.
0,0 0
25845

Fiskars Quantum kétpengés ágvógó, L méret

Ingyenes szállítás

Fiskars Quantum kétpengés ágvógó, L méret

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásFiskars Quantum kétpengés hosszú ágvágó kampós vágófejjel, amely alkalmas a friss vastag ágak, de a vékony ágak (5,5 cm átmérőig) vágására is. Kivánló minőségű masszív alumínium nyele parafa bevonattal nagyon könnyű, szilárd és erős alumínium ötvözetből készült. A PowerReel™ rendszer könyebb vágást biztosít, így 3,5x kisebb erőkifejtéssel vághat a hagyományos ollókhoz képest. A fogók belső oldala narancssárga szalaggal a biztonságosabb fogásért, így vizesen sem fog csúszkálni. A penge kivánló anyagból készült, precízen és tisztán csiszolt, szilárd és jó szögben ívelt. A TruGrip™ parafa vége és a puha SoftGrip™ bevonat garantálja a kényelmes használatot.

Anyag: acél
Hosszúság: 80 cm
Súly: 1,5 kg
Szín: ezüst
 676749
Megosztás
fiskars

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni