Menu
Fieldmann FDB 2005-E Többfunkciós szerszám Fieldmann FDB 2005-E Többfunkciós szerszám
FIELDMANN FDB 2005-E multifunkciós szerszám. A multifunkciós rezgőcsiszoló az elvégezhető munkafolyamatok lenyűgöző választékát kínálja. Hatékony, háromszáz Watt teljesítményű motorja, valamint hat sebességfokozata által könnyedén megbirkózik a különféle anyagokkal kapcsolatos vágási, csiszolási és marási feladatokkal. A cserélhető fejek magas fokú variabilitásának köszönhetően az alapanyagok csiszolhatja vagy polírozhatja a háromszög alakú felülettel rendelkező toldalékkal, mellyel a nehezen elérhető helyek is egyszerűen megmunkálhatók, a fém csövek, szögek, illetve csavarok vágására alkalmas fejjel precíz munkavégzés biztosított, és ugyanígy a bútorok, gipszkarton és sok más további anyag méretre vágásához is alkalmas. A spatula formájú kés toldalék segítségével a régi padlószőnyeget, illetve linóleumot távolíthatjuk el a padlóról, komolyabb erőkifejtés nélkül. Ugyanígy igencsak egyszerűen vágható ki a törött csempelap a helyéről, megkönnyítve annak cseréjét. Műszaki paraméterek: feszültség 230 V / 50 Hz fogyasztás 300 W üresjárati fordulatszám: 10 000-18500 fordulat/perc változtatható sebességű vágás, csiszolás, polírozás stb. hangteljesítmény szint 95 dB(A)
4,5 5
17195

Fieldmann FDB 2005-E Többfunkciós szerszám

Ingyenes szállítás

Fieldmann FDB 2005-E Többfunkciós szerszám

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásFIELDMANN FDB 2005-E multifunkciós szerszám. A multifunkciós rezgőcsiszoló az elvégezhető munkafolyamatok lenyűgöző választékát kínálja. Hatékony, háromszáz Watt teljesítményű motorja, valamint hat sebességfokozata által könnyedén megbirkózik a különféle anyagokkal kapcsolatos vágási, csiszolási és marási feladatokkal. A cserélhető fejek magas fokú variabilitásának köszönhetően az alapanyagok csiszolhatja vagy polírozhatja a háromszög alakú felülettel rendelkező toldalékkal, mellyel a nehezen elérhető helyek is egyszerűen megmunkálhatók, a fém csövek, szögek, illetve csavarok vágására alkalmas fejjel precíz munkavégzés biztosított, és ugyanígy a bútorok, gipszkarton és sok más további anyag méretre vágásához is alkalmas. A spatula formájú kés toldalék segítségével a régi padlószőnyeget, illetve linóleumot távolíthatjuk el a padlóról, komolyabb erőkifejtés nélkül. Ugyanígy igencsak egyszerűen vágható ki a törött csempelap a helyéről, megkönnyítve annak cseréjét.
 
Műszaki paraméterek:
 
  • feszültség 230 V / 50 Hz
  • fogyasztás 300 W
  • üresjárati fordulatszám: 10 000-18500 fordulat/perc
  • változtatható sebességű
  • vágás, csiszolás, polírozás stb.
  • hangteljesítmény szint 95 dB(A)
 

 676219
Megosztás
fieldmann

Értékelés

4,5 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni