Menu
Discoclock 006 Number falióra Discoclock 006 Number falióra
 Ez az olasz kreativitást bemutató óra hagyományos bakelitlemezből készült. Made in Italy - az órákat Olaszországban tervezik és gyártják is. Minden darabot digitális NC gépen gyártanak és precízen kidolgoznak. Az óra kivitelezése és gyártása az Olaszországban híres Studio Stefanutti márkanévhez kötődik. Figyelmeztetés: minden darab egyedi címkével rendelkezik- a képen látható termékről készült fényképek csupán tájékoztató jellegűek, minden egyes óra EGYEDI! A Quartz óraszerkezet AA 1,5 V-os elemmel működtethető. Az óra anyaga: bakelit/krómozott fém. A mutatók anyaga: krómozott fém és fekete másodpercmutató. Garancia: 2 év. Az órát egy kiváló minőségű kartondobozban forgalmazzuk, melyen egy nagy és színes címke látható.
0,0 0
18195

Discoclock 006 Number falióra

Ingyenes szállítás

Discoclock 006 Number falióra

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEz az olasz kreativitást bemutató óra hagyományos bakelitlemezből készült. Made in Italy - az órákat Olaszországban tervezik és gyártják is. Minden darabot digitális NC gépen gyártanak és precízen kidolgoznak. Az óra kivitelezése és gyártása az Olaszországban híres Studio Stefanutti márkanévhez kötődik.

Figyelmeztetés: minden darab egyedi címkével rendelkezik- a képen látható termékről készült fényképek csupán tájékoztató jellegűek, minden egyes óra EGYEDI! A Quartz óraszerkezet AA 1,5 V-os elemmel működtethető.

Az óra anyaga: bakelit/krómozott fém.

A mutatók anyaga: krómozott fém és fekete másodpercmutató.

Garancia: 2 év.

Az órát egy kiváló minőségű kartondobozban forgalmazzuk, melyen egy nagy és színes címke látható.

Átmérő: 30 cm
Szín: fekete
 593892
Megosztás
discoclock

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni