Rabalux 4067 Diana állólámpa Rabalux 4067 Diana állólámpa
A magyar Rabalux márkájú gyönyörű, elegáns stílusú állólámpa kiegészítő világításként használható klasszikus és modern belső terekben.A felülete matt (szatén) króm.A búra műanyagból készült (nagy búra) és opál üvegből (kis búra), amelyek tökéletesen eloszlatják a fényt.Minden lámpa a tápkábelen saját kapcsolóval rendelkezik, így csak akkor használja, amikor szüksége van rá.A lámpatest előnye a tervezés és a kidolgozás minősége. Alkalmas a nappali, a munkatermek, a folyosó, stb. megvilágítására.A modern Diana állólámpa kétféle izzót használ.Az alsó lámpa előnye, hogy a rugalmas karral  be lehet  állítani a fénysugár irányát.Az ajánlott izzók: 1 x 60 W E27és 1 x 40 W E14.Cserélhetők energiatakarékos vagy LED-izzókra.
3,5 13
12945

Rabalux 4067 Diana állólámpa

Rabalux 4067 Diana állólámpa

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA magyar Rabalux márkájú gyönyörű, elegáns stílusú állólámpa kiegészítő világításként használható klasszikus és modern belső terekben.A felülete matt (szatén) króm.A búra műanyagból készült (nagy búra) és opál üvegből (kis búra), amelyek tökéletesen eloszlatják a fényt.Minden lámpa a tápkábelen saját kapcsolóval rendelkezik, így csak akkor használja, amikor szüksége van rá.A lámpatest előnye a tervezés és a kidolgozás minősége. Alkalmas a nappali, a munkatermek, a folyosó, stb. megvilágítására.

A modern Diana állólámpa kétféle izzót használ.Az alsó lámpa előnye, hogy a rugalmas karral  be lehet  állítani a fénysugár irányát.Az ajánlott izzók: 1 x 60 W E27és 1 x 40 W E14.Cserélhetők energiatakarékos vagy LED-izzókra.

Átmérő: 23 cm
Foglalat: E27
Foglalat: E14
Fogyasztás: 40 W
Lefedettség: 20
Magasság: 172 cm
Szín: fehér
 602658
Megosztás
rabalux

Értékelés

3,5 (13 értékelés)
84 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni