Concept TE2050 kenyérpirító, rozsdamentes acél Concept TE2050 kenyérpirító, rozsdamentes acél
 A Concept TE2050 kenyérpirítóval pillanatok alatt finom házi készítésű pirítóst süthet olaj felhasználása nélkül. Két pirítónyílással rendelkezik és elektronikus időzítővel, 6 pirítási fokozattal. Extra széles nyílásával tűnik ki, így a bele helyezett kenyérszeletek vastagsága nem korlátozott. Felolvasztási funkciót, újramelegítést és a fűtés azonnali leállításának opcióját is kínálja. A beállított pirítási idő végével a kész péksüteményt automatikusan kilöki, a készülék pedig kikapcsolódik. Kényeztesse magát ropogós finomsággal, amikor csak megkívánja!   A TE2050 kenyérpirítót automatikus központosító funkcióval látták el, amely a behelyezett szeletet pontosan a nyílás közepére igazítja. Pirítósa így mindig tökéletesen és egyenletesen átsütött lesz.   A morzsatálcának köszönhetően a kenyérpirító karbantartása nagyon gyors és egyszerű. A munka befejezését követően elegendő kihúznia a tálcát, kiszórni a morzsákat és visszatenni a helyére.   Paraméterek: Ideális vastag és erős pirítósok készítéséhez (extra széles, 36 mm-es nyílás) Automatikus központosítási funkció az egyenletes pirításhoz Elektronikus időzítő (6 pirítási fokozat) Kiolvasztási/újramelegítési/azonnali leállítási funkció A péksütemény automatikus kitolása és a készülék kikapcsolása Magas löket funkció a pirított kenyérszelet egyszerű eltávolításához A működés fényjelzése Csúszásmentes lábak Hely a tápkábel elrejtéséhez Anyaga: rozsdamentes acél.  
0,0 0
13045

Concept TE2050 kenyérpirító, rozsdamentes acél

Concept TE2050 kenyérpirító, rozsdamentes acél

13 045 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 229 Kényelempont

LeírásA Concept TE2050 kenyérpirítóval pillanatok alatt finom házi készítésű pirítóst süthet olaj felhasználása nélkül. Két pirítónyílással rendelkezik és elektronikus időzítővel, 6 pirítási fokozattal. Extra széles nyílásával tűnik ki, így a bele helyezett kenyérszeletek vastagsága nem korlátozott. Felolvasztási funkciót, újramelegítést és a fűtés azonnali leállításának opcióját is kínálja. A beállított pirítási idő végével a kész péksüteményt automatikusan kilöki, a készülék pedig kikapcsolódik. Kényeztesse magát ropogós finomsággal, amikor csak megkívánja!
 
A TE2050 kenyérpirítót automatikus központosító funkcióval látták el, amely a behelyezett szeletet pontosan a nyílás közepére igazítja. Pirítósa így mindig tökéletesen és egyenletesen átsütött lesz.
 
A morzsatálcának köszönhetően a kenyérpirító karbantartása nagyon gyors és egyszerű. A munka befejezését követően elegendő kihúznia a tálcát, kiszórni a morzsákat és visszatenni a helyére.
 
Paraméterek:
  • Ideális vastag és erős pirítósok készítéséhez (extra széles, 36 mm-es nyílás)
  • Automatikus központosítási funkció az egyenletes pirításhoz
  • Elektronikus időzítő (6 pirítási fokozat)
  • Kiolvasztási/újramelegítési/azonnali leállítási funkció
  • A péksütemény automatikus kitolása és a készülék kikapcsolása
  • Magas löket funkció a pirított kenyérszelet egyszerű eltávolításához
  • A működés fényjelzése
  • Csúszásmentes lábak
  • Hely a tápkábel elrejtéséhez
  • Anyaga: rozsdamentes acél.
 

A tápkábel hossza: 0,8 m
Anyag: rozsdamentes acél
Fogyasztás: 950 W
Magasság: 19 cm
Mélység: 16 cm
Súly: 1,25 kg
Szélesség: 28 cm
 118936
Megosztás
concept

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni