Menu
Concept SO-1015 gyümölcsszárító 6 plusz Concept SO-1015 gyümölcsszárító 6 plusz
Az élelmiszerek egyésszéges tárolásának módja. A Concept elektromos gyümölcsszárító segítségével előkészítheti télre a zöldséget s a gombát a levesbe, ugyanakkor a finom s egészséges alma-, szilva- vagy körteszeleteket is. A szárított narancsokból s mandarinokból gyönyörű dekorációt készíthet, nem csak Karácsonyra. Kóstolja meg a finom házi gyógyteát, melyet sajátkezűleg gyűjtött szárított borsmentából, hársfavirágból vagy bodzából készíthet el …A  csomaghoz adott 32 cm átmérőjű 6 db szita segítségével nagy mennyiségű élelmiszert száríthat egyszerre. Akár további 6 db szitát vásárolhat a készülékhez.A gyümölcsszárító könnyen kezelhető. Elég a leszeletelt élelmiszert (gyümölcs, gomba, zöldség, gyógynövény, virág, hús vagy hal) a szárító szitára, s a kívánt hőmérséklet kiválasztása után bekapcsolni a gyümölcsszárítót. A szárító sziták mosogatógépben moshatók.Műszaki paraméterek: a hőmérséklet folyamatos beállítása 35-től 70°C-ig ventillátor az egyenletes szárításhoz a sziták átmérője: 32 cm csendes működés: 46 dB(A) túlmelegedés elleni védelem feszültség: 220 - 240 V
4,0 21
12045

Concept SO-1015 gyümölcsszárító 6 plusz

Kiárusítás -31%
Concept SO-1015 gyümölcsszárító 6 plusz Concept SO-1015 gyümölcsszárító 6 plusz

Concept SO-1015 gyümölcsszárító 6 plusz

21 értékelés
Eredetileg: 17 395 Ft | Kedvezmény: 5 350 Ft 12 045 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: 2020.12.08 kedd  
A vásárlással kap 150 Kényelempont

LeírásAz élelmiszerek egyésszéges tárolásának módja. A Concept elektromos gyümölcsszárító segítségével előkészítheti télre a zöldséget s a gombát a levesbe, ugyanakkor a finom s egészséges alma-, szilva- vagy körteszeleteket is. A szárított narancsokból s mandarinokból gyönyörű dekorációt készíthet, nem csak Karácsonyra. Kóstolja meg a finom házi gyógyteát, melyet sajátkezűleg gyűjtött szárított borsmentából, hársfavirágból vagy bodzából készíthet el …
 
A  csomaghoz adott 32 cm átmérőjű 6 db szita segítségével nagy mennyiségű élelmiszert száríthat egyszerre. Akár további 6 db szitát vásárolhat a készülékhez.
 
A gyümölcsszárító könnyen kezelhető. Elég a leszeletelt élelmiszert (gyümölcs, gomba, zöldség, gyógynövény, virág, hús vagy hal) a szárító szitára, s a kívánt hőmérséklet kiválasztása után bekapcsolni a gyümölcsszárítót. A szárító sziták mosogatógépben moshatók.
 
Műszaki paraméterek:
  • a hőmérséklet folyamatos beállítása 35-től 70°C-ig
  • ventillátor az egyenletes szárításhoz
  • a sziták átmérője: 32 cm
  • csendes működés: 46 dB(A)
  • túlmelegedés elleni védelem
  • feszültség: 220 - 240 V

Emeletek száma: 6 db
Fogyasztás: 245 W
Szín: sárga
 108113
Megosztás
concept

Értékelés

4,0 (21 értékelés)
95 % ügyfél ajánlja
3 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni