Compactor Nordic tárolódoboz, 50 x 38,5 x 24 cm,kék Compactor Nordic tárolódoboz, 50 x 38,5 x 24 cm,kék
 Azokban a pillanatokban, amikor a ruhadarabjait igyekszik rendbe rakni, gyakran a fejéhez kap? Teremtsen rendet szekrényeiben és gardróbjában egyszer s mindenkorra a Compactor márka elegáns segédeszközeivel.   Csempésszen otthona belterébe némi frissességet és helyezzen el minden szükséges holmit stílusos tárolódobozokba, gyönyörű pasztell színekben. Alkalmas kisebb dolgok elrendezésére az egész háztartásban. Méretéből adódóan használhatja fiókokban, szekrényekben, polcokon, stb. A PVC felület biztosítja az egyszerű karbantartást - lemosható. Lapos állapotban szállítjuk - könnyen összeállítható.
4,0 3
3345

Compactor Nordic tárolódoboz, 50 x 38,5 x 24 cm,kék

Compactor Nordic tárolódoboz, 50 x 38,5 x 24 cm,kék

3 értékelés
3 345 Ft  Áfával
Elérhetőség: 10 és több db van raktáron
Önnél: 2021.04.21 szerda  
A vásárlással kap 66 Kényelempont

LeírásAzokban a pillanatokban, amikor a ruhadarabjait igyekszik rendbe rakni, gyakran a fejéhez kap? Teremtsen rendet szekrényeiben és gardróbjában egyszer s mindenkorra a Compactor márka elegáns segédeszközeivel.
 
Csempésszen otthona belterébe némi frissességet és helyezzen el minden szükséges holmit stílusos tárolódobozokba, gyönyörű pasztell színekben. Alkalmas kisebb dolgok elrendezésére az egész háztartásban. Méretéből adódóan használhatja fiókokban, szekrényekben, polcokon, stb. A PVC felület biztosítja az egyszerű karbantartást - lemosható. Lapos állapotban szállítjuk - könnyen összeállítható.

Anyag: PVC
Magasság: 24 cm
Mélység: 38,5 cm
Súly: 0,7 kg
Szélesség: 50 cm
Szín: kék
 118714
Megosztás
compactor

Értékelés

4,0 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni