Menu
BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, rózsaszín + ajándék outdoor spor palack BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, rózsaszín + ajándék outdoor spor palack
A vízszűrő kancsó egyszerű és egyenesvonalú formatervezése Önt is magával fogja ragadni. A fedelén elektromos szűrőcsere kijelző, amely időben emlékeztetni fogja a szűrőbetét cseréjére. A vízszűrő kancsó automatikus utántӧltő fedéllel van ellátva. Ergonomikus fogóval a biztonságos és egyszerű használathoz. A csomagolás tartalma: -          1x vízszűrő kancsó -          1x szabadalmaztatott technikájú szűrő, amely a víz enyhe mineralizálását garantálja szűrés kӧzben -          1x Maxxo sport palack 600 ml Technikai paraméterek és leírás: -          Ergonomikus fogó -          Elektromos szűrőcsere kijelző -          Praktikus automatikus utántӧltő fedél -          Mosogatógépben mosható (kivéve a kijelzőt tartalmazó fedelet) -          A hűtőajtókban is jól elférnek. -          Készült: a kancsó Olaszországban, a szűrő Ausztriában A Maxxo sport outdoor palack biztonsági zárral és fedéllel is rendelkezik, amely megvédi a külső szennyeződésektől és baktériumoktól Nem tartalmaz BPA anyagokat. Az üveg kiváló minőségű anyagból, tritánból készült. Speciális formatervezés a kényelmes tartáshoz. A palack oldalán lévő szilikon rész biztosítja a stabil fogást. A palack átmérője 7 cm és magassága 22,5 cm.
4,5 6
4945

BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, rózsaszín + ajándék outdoor spor palack

BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, rózsaszín + ajándék outdoor spor palack

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

A vízszűrő kancsó egyszerű és egyenesvonalú formatervezése Önt is magával fogja ragadni. A fedelén elektromos szűrőcsere kijelző, amely időben emlékeztetni fogja a szűrőbetét cseréjére. A vízszűrő kancsó automatikus utántӧltő fedéllel van ellátva. Ergonomikus fogóval a biztonságos és egyszerű használathoz.

A csomagolás tartalma:

-          1x vízszűrő kancsó

-          1x szabadalmaztatott technikájú szűrő, amely a víz enyhe mineralizálását garantálja szűrés kӧzben

-          1x Maxxo sport palack 600 ml

Technikai paraméterek és leírás:

-          Ergonomikus fogó

-          Elektromos szűrőcsere kijelző

-          Praktikus automatikus utántӧltő fedél

-          Mosogatógépben mosható (kivéve a kijelzőt tartalmazó fedelet)

-          A hűtőajtókban is jól elférnek.

-          Készült: a kancsó Olaszországban, a szűrő Ausztriában

A Maxxo sport outdoor palack biztonsági zárral és fedéllel is rendelkezik, amely megvédi a külső szennyeződésektől és baktériumoktól Nem tartalmaz BPA anyagokat. Az üveg kiváló minőségű anyagból, tritánból készült. Speciális formatervezés a kényelmes tartáshoz. A palack oldalán lévő szilikon rész biztosítja a stabil fogást. A palack átmérője 7 cm és magassága 22,5 cm.

Anyag: műanyag
Szín: rózsaszín
Térfogat: 2,6 l
 109025
Megosztás
bwt

Értékelés

4,5 (6 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni