Menu
Butter Kings Plants beltéri multifunkciós lábtörlő, 75 x 45 cm Butter Kings Plants beltéri multifunkciós lábtörlő, 75 x 45 cm
 Tegyen ki ajtaja elé egyet a vidám és vicces, dekoratív lábtörlőinkből és máris jókedvre derül! Az absztrakt virágminta különlegessé teszi a belépést otthonába. A 100% poliészterből készült, multifunkciós beltéri lábtörlő az alján gumírozással biztonságosan fog fel minden szennyeződést cipőiről. A Butter Kings egy eredeti cseh márka, amely színekkel, vidám képekkel és kissé őrült motívumokkal teli lakberendezési kiegészítőket kínál. Célul tűzi ki, hogy szokatlan kiegészítőkkel villanyozza és vidítsa fel az otthonokat, ami meg kell hagyni, sikerül is neki.  
2,5 1
7995

Butter Kings Plants beltéri multifunkciós lábtörlő, 75 x 45 cm

árengedmény -26%

Butter Kings Plants beltéri multifunkciós lábtörlő, 75 x 45 cm

1 értékelés
Eredetileg: 10 795 Ft | Kedvezmény: 2 800 Ft 7 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron az utolsó darab
Önnél: 2020.07.09 csütörtök  
A vásárlással kap 235 Kényelempont

LeírásTegyen ki ajtaja elé egyet a vidám és vicces, dekoratív lábtörlőinkből és máris jókedvre derül! Az absztrakt virágminta különlegessé teszi a belépést otthonába. A 100% poliészterből készült, multifunkciós beltéri lábtörlő az alján gumírozással biztonságosan fog fel minden szennyeződést cipőiről.
A Butter Kings egy eredeti cseh márka, amely színekkel, vidám képekkel és kissé őrült motívumokkal teli lakberendezési kiegészítőket kínál. Célul tűzi ki, hogy szokatlan kiegészítőkkel villanyozza és vidítsa fel az otthonokat, ami meg kell hagyni, sikerül is neki.
 

Anyag: 100 % poliészter
Méretek: 45 x 75 cm
Szín: szürke
 228662
Megosztás
butterkings

Értékelés

2,5 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni