Butter Kings Mint Stripes multifunkciós zsák Butter Kings Mint Stripes multifunkciós zsák
 Ki mondja azt, hogy egy tárolókosárnak unalmasnak, egyszínűnek és egyszerűnek kell lennie? A Butter Kings az ellenkezőjét bizonyítja. Csak nézzen erre a kosárra - játékos, szórakoztató, gyönyörűen illeszkedik otthona minden sarkába. Felhasználható a szennyes ruhák, vagy akár a játékok tárolására. Az eredeti mintákból biztosan nincs hiány. A lágy csíkok pasztell színekben arany nyomtatással biztosan nem lesznek unalmasak. A zsák könnyű textil anyagból készült és és egyszerűen össze és széthajtható. Erős, ellenálló és könnyen mosható. A külső anyag 100% poliészterből, a belső 100% polietilénből készül. A Butter Kings egy eredeti cseh márka, amely színes lakáskiegészítőket, vidám képeket és egy kicsit trükkös motívumokat kínál. Célja, hogy szokatlan kiegészítőkkel vidámmá tegye a hétköznapi otthonokat és ez határozottan sikerül is neki.
0,0 0
10945

Butter Kings Mint Stripes multifunkciós zsák

Butter Kings Mint Stripes multifunkciós zsák

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásKi mondja azt, hogy egy tárolókosárnak unalmasnak, egyszínűnek és egyszerűnek kell lennie? A Butter Kings az ellenkezőjét bizonyítja. Csak nézzen erre a kosárra - játékos, szórakoztató, gyönyörűen illeszkedik otthona minden sarkába. Felhasználható a szennyes ruhák, vagy akár a játékok tárolására.

Az eredeti mintákból biztosan nincs hiány. A lágy csíkok pasztell színekben arany nyomtatással biztosan nem lesznek unalmasak. A zsák könnyű textil anyagból készült és és egyszerűen össze és széthajtható. Erős, ellenálló és könnyen mosható. A külső anyag 100% poliészterből, a belső 100% polietilénből készül.

A Butter Kings egy eredeti cseh márka, amely színes lakáskiegészítőket, vidám képeket és egy kicsit trükkös motívumokat kínál. Célja, hogy szokatlan kiegészítőkkel vidámmá tegye a hétköznapi otthonokat és ez határozottan sikerül is neki.

Anyag: 100 % poliészter
Magasság: 70 cm
Mélység: 26 cm
Szélesség: 57 cm
Szín: zöld
 209080
Megosztás
butterkings

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni