Boxe Board kerti tárolódoboz, barna, 290 l, 116 cm Boxe Board kerti tárolódoboz, barna, 290 l, 116 cm
 Ez a nagy térfogatú kerti tárolódoboz segít felszámolni a rendetlenséget, a kerekeinek köszönhetően pedig könnyen áthelyezhető segítőtárs. Könnyű, szellős és védi a benne tárolt tárgyakat az esetleges esővíztől.   Könnyen tárolhatja benne a kerti bútorhoz tartozó párnákat, pokrócokat, kerti eszközöket, a kisebb bútorokat vagy gyermekei játékait. A beépített konzol lezárási lehetőséggel lehetővé teszi, hogy az értékesebb holmikat biztonságban tudhassa.   Ez a minőségi és karbantartást nem igénylő doboz ellenáll az éghajlati hatásoknak és nem kell semmilyen módon tartósítania. A doboz egyes részei egymásba pattinthatók, így az összeállítása nem igényel sok időt.
5,0 1
20445

Boxe Board kerti tárolódoboz, barna, 290 l, 116 cm

árengedmény -7% Ingyenes szállítás
Boxe Board kerti tárolódoboz, barna, 290 l, 116 cm

Boxe Board kerti tárolódoboz, barna, 290 l, 116 cm

1 értékelés
Eredetileg: 21 895 Ft | Kedvezmény: 1 450 Ft 20 445 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 4 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 444 Kényelempont

LeírásEz a nagy térfogatú kerti tárolódoboz segít felszámolni a rendetlenséget, a kerekeinek köszönhetően pedig könnyen áthelyezhető segítőtárs. Könnyű, szellős és védi a benne tárolt tárgyakat az esetleges esővíztől.
 
Könnyen tárolhatja benne a kerti bútorhoz tartozó párnákat, pokrócokat, kerti eszközöket, a kisebb bútorokat vagy gyermekei játékait. A beépített konzol lezárási lehetőséggel lehetővé teszi, hogy az értékesebb holmikat biztonságban tudhassa.
 
Ez a minőségi és karbantartást nem igénylő doboz ellenáll az éghajlati hatásoknak és nem kell semmilyen módon tartósítania. A doboz egyes részei egymásba pattinthatók, így az összeállítása nem igényel sok időt.

Anyag: műanyag
Magasság: 59,5 cm
Mélység: 47 cm
Szélesség: 116 cm
Szín: barna
Térfogat: 290 l
 691291
Megosztás

Értékelés

5,0 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni