Menu
Bamboo matrac alátét,, 80 x 200 cm Bamboo matrac alátét,, 80 x 200 cm
A Bamboo VISCOPUR memóriahabos matrac alátét ott használatos, ahol szükséges a matrac lágyítása, vagy az alvás más módon való kényelmesebbé tétele. Az alátét 3 cm magas, s érezhetően javítja az alvás minőségét. A Bamboo matracok a kanapé vagy a matrac erezetének javítására használhatóak, puhábbá teszi az ágyat, s a memóriahabnak köszönhetően a gerinc által kifejtett nyomást a matrac teljes hosszára kiterjeszti. Ennek eredményeképp a hátfájás elmúlik, s kellemesebb lesz az ébredés. Gyermekeknek is ajánljuk, mert a gyermekek gerince még nem eléggé fejlett, így a kemény matrac nem alkalmazkodik hozzá eléggé. A gyermek alvását így megzavarja a csontokra s a keringési rendszerre gyakorolt nyomás. A három centiméteres memóriahab legjellemzőbb vonása, hogy keménységét az emberi test hőmérséklete s nyomása alapján állítja be. A hab bambusz kivonattal van bevonva. A huzat levehető, s alul csúszásmentes bevonattal rendelkezik. A huzat könnyen levehető a húzózárnak köszönhetően, s mosógépben mosható. A Bamboo huzat bambusz szálakat tartalmaz, melyeket kiváló antibakteriális és hipoallergén tulajdonságok, s nagy elnyelőképesség (négyszer nagyobb, mint a pamut esetében) jellemez. A matracalátét ÖKO-TEX Standard 100 tanusítvánnyal rendelkezik, mely igazolja a felhasznált anyagok egészségügyi hibátlanságát, s a környezetbarát lépéseket a gyártásnál. A belső rész sűrűsége 45kg/m3.
4,5 56
15995

Bamboo matrac alátét,, 80 x 200 cm

Ingyenes szállítás
Ezen a héten 17 ügyfél vásárolta meg

Bamboo matrac alátét,, 80 x 200 cm

56 értékelés
15 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Megrendelésre
A vásárlással kap 251 Kényelempont

LeírásA Bamboo VISCOPUR memóriahabos matrac alátét ott használatos, ahol szükséges a matrac lágyítása, vagy az alvás más módon való kényelmesebbé tétele. Az alátét 3 cm magas, s érezhetően javítja az alvás minőségét. A Bamboo matracok a kanapé vagy a matrac erezetének javítására használhatóak, puhábbá teszi az ágyat, s a memóriahabnak köszönhetően a gerinc által kifejtett nyomást a matrac teljes hosszára kiterjeszti. Ennek eredményeképp a hátfájás elmúlik, s kellemesebb lesz az ébredés.
 
Gyermekeknek is ajánljuk, mert a gyermekek gerince még nem eléggé fejlett, így a kemény matrac nem alkalmazkodik hozzá eléggé. A gyermek alvását így megzavarja a csontokra s a keringési rendszerre gyakorolt nyomás. A három centiméteres memóriahab legjellemzőbb vonása, hogy keménységét az emberi test hőmérséklete s nyomása alapján állítja be. A hab bambusz kivonattal van bevonva. A huzat levehető, s alul csúszásmentes bevonattal rendelkezik. A huzat könnyen levehető a húzózárnak köszönhetően, s mosógépben mosható. A Bamboo huzat bambusz szálakat tartalmaz, melyeket kiváló antibakteriális és hipoallergén tulajdonságok, s nagy elnyelőképesség (négyszer nagyobb, mint a pamut esetében) jellemez. A matracalátét ÖKO-TEX Standard 100 tanusítvánnyal rendelkezik, mely igazolja a felhasznált anyagok egészségügyi hibátlanságát, s a környezetbarát lépéseket a gyártásnál.
 
A belső rész sűrűsége 45kg/m3.

A felületi szövet anyaga: 60 % poliészter, 40 % viszkóz
Ajánlott mosás: 60 °C
Magasság: 3 cm
Méret: 80 x 200 cm
Méretek: 80 x 200 cm
Szín: fehér
 217963
Megosztás
viscopur

Értékelés

4,5 (56 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni