4Home Soft Dreams Circles takaró, bézs, 150 x 200 cm 4Home Soft Dreams Circles takaró, bézs, 150 x 200 cm
 Ez a pihepuha és kellemes Soft Dreams takaró, a tekintetet vonzó geometrikus mintákkal, semleges színekben minden belső térnek az otthon varázsát kölcsönzi. Praktikus és sokoldalúan használható.  Az ellenállhatatlan puhaságának és melegségének köszönhetően ideális a televízió előtti bekuckózáshoz vagy az ágyban, amikor odakinn hűvös az idő, Ön pedig csupán egy meleg ölelésre vágyik. Stílusos ágytakaróként is használható a kanapén, de praktikus segítőtárs is lehet a nyári moziban vagy kerti partin. A könnyedségének és kisméretűre történő összerakhatóságának köszönhetően utazáshoz is kiválóan használható. Röviden: egy univerzális kiegészítő, amelytől Ön sem akar majd megválni.   A Soft Dreams takaró finom mikroszálakból készül, ezért rendkívül kellemes tapintású, pihepuha és kiválóan melegít. A takaró könnyen karbantartható, mert nem hullatja a szálait, nem bolyhosodik és gyorsan szárad.
4,5 115
2895

4Home Soft Dreams Circles takaró, bézs, 150 x 200 cm

Kiárusítás
4Home Soft Dreams Circles takaró, bézs, 150 x 200 cm 4Home Soft Dreams Circles takaró, bézs, 150 x 200 cm 4Home Soft Dreams Circles takaró, bézs, 150 x 200 cm 4Home Soft Dreams Circles takaró, bézs, 150 x 200 cm 4Home Soft Dreams Circles takaró, bézs, 150 x 200 cm

4Home Soft Dreams Circles takaró, bézs, 150 x 200 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEz a pihepuha és kellemes Soft Dreams takaró, a tekintetet vonzó geometrikus mintákkal, semleges színekben minden belső térnek az otthon varázsát kölcsönzi. Praktikus és sokoldalúan használható.  Az ellenállhatatlan puhaságának és melegségének köszönhetően ideális a televízió előtti bekuckózáshoz vagy az ágyban, amikor odakinn hűvös az idő, Ön pedig csupán egy meleg ölelésre vágyik. Stílusos ágytakaróként is használható a kanapén, de praktikus segítőtárs is lehet a nyári moziban vagy kerti partin. A könnyedségének és kisméretűre történő összerakhatóságának köszönhetően utazáshoz is kiválóan használható. Röviden: egy univerzális kiegészítő, amelytől Ön sem akar majd megválni.
 
A Soft Dreams takaró finom mikroszálakból készül, ezért rendkívül kellemes tapintású, pihepuha és kiválóan melegít. A takaró könnyen karbantartható, mert nem hullatja a szálait, nem bolyhosodik és gyorsan szárad.

Ajánlott mosás: 30 °C
Anyag: 100 % poliészter
Méretek: 150 x 200 cm
Szín: bézs
 222799
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (115 értékelés)
97 % ügyfél ajánlja
12 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni