4Home könyökszorító ezüst szállal S/M 4Home könyökszorító ezüst szállal S/M
Merüljön el a megkönnyebbülő fájdalom érzésében és élvezze a maximális kényelmet. Egyedi, ezüst szálakkal átszőtt, könyökszorító az ízületi és izomfájdalom enyhítésére, ami megadja Önnek a várva várt megkönnyebbülést.Az elasztikus rostok tökéletesen tapadnak a test vonalához és biztosítják az izmok számára a szükséges támogatást. A légáteresztő kötés alkalmas a mindennapi használatra, akár még sportoláshoz is – minden esetben maximális kényelmet garantál. A könyökszorító pólya speciális ezüst szálakat tartalmaz, amik természetes antibakteriális védelmet nyújtanak.A kötés stimulálja a vérkeringést, így javítva fel a tápláló és gyógyító anyagok egyenletes elosztását a szövetek sejtjeiben, s ezzel bejutva az anyagcsere-folyamat áramlatába, ami átjár minden élő szövetet. Ennek köszönhetően felgyorsul a gyógyulási idő, javul a gerincoszlop körül elhelyezkedő izmok, ínszalagok, ízületek állapota.A könyökszorító különleges anyagának köszönhetően meggátolja a fájdalomért felelős receptorok jelleadását, ezzel jelentősen csökkentve a fájdalmat és feleslegessé téve a túlzott fájdalomcsillapító-fogyasztást.Javasoljuk, hogy a könyökszorítót max. 30 °C-os vízben mossa.Anyaga: 50% poliamid, 27% poliészter, 20% elasztán, 3% ezüst szálMéretei – a kar kerülete, kb. 2 cm-re a könyöktől: S / M: 17 - 27 cm
4,0 55
1695

4Home könyökszorító ezüst szállal S/M

Kiárusítás
4Home könyökszorító ezüst szállal S/M

4Home könyökszorító ezüst szállal S/M

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásMerüljön el a megkönnyebbülő fájdalom érzésében és élvezze a maximális kényelmet. Egyedi, ezüst szálakkal átszőtt, könyökszorító az ízületi és izomfájdalom enyhítésére, ami megadja Önnek a várva várt megkönnyebbülést.
 
Az elasztikus rostok tökéletesen tapadnak a test vonalához és biztosítják az izmok számára a szükséges támogatást. A légáteresztő kötés alkalmas a mindennapi használatra, akár még sportoláshoz is – minden esetben maximális kényelmet garantál. A könyökszorító pólya speciális ezüst szálakat tartalmaz, amik természetes antibakteriális védelmet nyújtanak.
 
A kötés stimulálja a vérkeringést, így javítva fel a tápláló és gyógyító anyagok egyenletes elosztását a szövetek sejtjeiben, s ezzel bejutva az anyagcsere-folyamat áramlatába, ami átjár minden élő szövetet. Ennek köszönhetően felgyorsul a gyógyulási idő, javul a gerincoszlop körül elhelyezkedő izmok, ínszalagok, ízületek állapota.
 
A könyökszorító különleges anyagának köszönhetően meggátolja a fájdalomért felelős receptorok jelleadását, ezzel jelentősen csökkentve a fájdalmat és feleslegessé téve a túlzott fájdalomcsillapító-fogyasztást.
 
Javasoljuk, hogy a könyökszorítót max. 30 °C-os vízben mossa.
 
Anyaga: 50% poliamid, 27% poliészter, 20% elasztán, 3% ezüst szál
 
Méretei – a kar kerülete, kb. 2 cm-re a könyöktől:
  • S / M: 17 - 27 cm

Anyag: textilanyag keveréke
Méret: S / M
Szín: fehér
 352214
Megosztás
a4home

Értékelés

4,0 (55 értékelés)
98 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni