Menu
4Home Princess gyerek ágytakaró, 140 x 200 cm 4Home Princess gyerek ágytakaró, 140 x 200 cm
 Ez a színes átvarrott ágytakaró vidám mintával elvarázsol minden kis hercegnőt. Egyik oldalán gyönyörű gyerek minta édes rószaszín és friss zöld színekben, míg másik oldala egyszínű rószaszín. Az ágytakarónak köszönhetően gyermeke ágya remekül néz ki, és vonzó külsőt kölcsönöz a gyerekszobának. Ráadásul megvédi ágyát a szennyeződésektől, és az ágyneműhuzatot a kifakulástól. Az ágytakarók fontos lakáskiegészítők és szép dekorációk. Segítenek a rend fenntartásában, és védik a párnát, paplant a portól. Az ágytakarónak köszönhetően mindig szépen megvetett ágya lehet. Ráadásul időt takarít meg az ágyazáskor és a takarításkor.
4,5 68
4545

4Home Princess gyerek ágytakaró, 140 x 200 cm

Kiárusítás

4Home Princess gyerek ágytakaró, 140 x 200 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEz a színes átvarrott ágytakaró vidám mintával elvarázsol minden kis hercegnőt. Egyik oldalán gyönyörű gyerek minta édes rószaszín és friss zöld színekben, míg másik oldala egyszínű rószaszín. Az ágytakarónak köszönhetően gyermeke ágya remekül néz ki, és vonzó külsőt kölcsönöz a gyerekszobának. Ráadásul megvédi ágyát a szennyeződésektől, és az ágyneműhuzatot a kifakulástól.

Az ágytakarók fontos lakáskiegészítők és szép dekorációk. Segítenek a rend fenntartásában, és védik a párnát, paplant a portól. Az ágytakarónak köszönhetően mindig szépen megvetett ágya lehet. Ráadásul időt takarít meg az ágyazáskor és a takarításkor.

Ajánlott mosás: 40 °C
Anyag: 100 % poliészter
Az ágy tipusa: sztandard egyszemélyes ágy
Méretek: 140 x 200 cm
Szín: rózsaszín
 209108
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (68 értékelés)
97 % ügyfél ajánlja
5 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni